Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Tot 39% korting op ruitervakantie in het mooie Sauerland!

Korte omschrijving:

Een 3-daagse ruitervakantie met 2 nachten verblijf o.b.v. logies ontbijt en inclusief 8 uur te paard boek je nu met 36% Coupony korting van 265,- voor 169,- p.p.! Je bespaart extra als je met 2 of 3 personen boekt!

Uitgebreide omschrijving:

Tijdens deze paardrijvakantie in het Sauerland maak je dagelijks heerlijke buitenritten onder begeleiding (3 tot 4 uur per dag). Er zijn 4 paarden / pony's van verschillend temperament om uit te kiezen, zodat zowel gevorderde als minder gevorderde ruiters genieten tijdens de rit. Naast paardrijden kun je hier ook heerlijk wandelen en fietsen door de mooie omgeving of lekker relaxen in de ligstoelen in de grote tuin.

Het vakantiehuis is gelegen in Hessen, Duitsland (circa 4 uur rijden vanuit Midden Nederland). Het heeft 3 slaapkamers, een woonkamer en een ruime compleet ingerichte keuken (vaatwasser, koffiezetapparaat, fornuis etc.). Gebruik van bed- en badlinnen is inbegrepen. Bij aankomst zijn de bedden zelfs al opgemaakt!

De paardrijvakantie arrangementen:
Een 3-daagse ruitervakantie met 2 nachten verblijf o.b.v. logies ontbijt en inclusief 8 uur te paard boek je nu met 36% Coupony korting van 265,- voor 169,- p.p.! Reserveer je bovenstaande arrangement voor 2 personen dan betaal je zelfs maar 165,- p.p. en met 3 personen 162,50 p.p.

Er is ook een 4-daagse ruitervakantie met 3 nachten verblijf o.b.v. logies ontbijt en inclusief 10 uur te paard beschikbaar voor 205,- p.p.. Ook hier bespaar je extra als je met 2 of 3 personen boekt!

De waardering van andere gasten op Zoover is gemiddeld een 8,5 !

Meer informatie? : http://www.coupony.nl/deals/ruitervakantie-duitsland-2+

Deze advertentie is geplaatst op 15-4-2014 en is 544 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Coupony1
E-mail: anne@coupony.nl
Homepage URL: www.coupony.nl/
Woonplaats: Wageningen
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl