Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Bijrijdster Oegstgeest aangeboden

Korte omschrijving:

Vrij onervaren, maar enthousiaste bijrijdster (23 jaar), zoekt bijrijdpaard voor natural horsemanship lessen omgeving Oegstgeest/Leiden.

Uitgebreide omschrijving:

Hallo,

Ik ben op zoek naar een bijrijd/verzorgpaard in de buurt van Oegstgeest om bitloos en/of natural horsemanship lessen mee te volgen. Ik zal even wat over mezelf vertellen: ik ben een 23 jarige studente in Oegstgeest en ben een halfjaar geleden begonnen met paardrijden. Ik ben bij een stuk of 5 maneges geweest en bij 2 heb ik een kwartaal gereden. Uiteindelijk ben ik weggegaan omdat ik niet tevreden was met hoe er met de paarden om werd gegaan. Ik ben niet alleen gestopt vanwege de slechte kwaliteit van instructie, maar ook omdat ik graag wat ervaring met paarden in het algemeen wil opdoen. Vooral grondwerk en rijden wil ik oefenen en natuurlijk ben ik ook geinteresseerd om paarden te verzorgen. Ik ben 1,78 m lang en weeg ongeveer 75 kilo.
Ik ben niet erg ervaren met paarden, maar wil graag leren. Als u een bijrijder zoekt voor uw paard in de omgeving Oegstgeest/Leiden, neem dan graag contact met mij op!

Met vriendelijke groet,

Carolien
Tel: 0613253876
E-mail: carolien_reinke@hotmail.com

Deze advertentie is geplaatst op 13-3-2014 en is 392 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Molly
E-mail: dionpotter713@gmail.com
Woonplaats: Oegstgeest
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl