Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: aangeboden propolis tinctuur uit de?pyrenee

Korte omschrijving:

Propolis , ontstekingsremmend, natuurlijk antibioticum, weerstand verhogend, rotstraal bij paarden, schimmel aanpakken op een natuurlijke manier zonder kunstmatige toevoegingen. Voor mens en dier. Orgineel verkregen van de bijenhouders uit de zuid-Franse pyrenee

Uitgebreide omschrijving:

Waar is het allemaal goed voor,
Aan propolis kunnen de volgende werkingen worden toegeschreven:????anti-bacteri?le werking, doordat het bacteri?n doodt of hun groei remt;????anti-virale werking door groeiremming van virussen;????remt de groei van schimmels;????versterkt de werking van antibiotica en remt ontstekingsreacties;????werkt anti-reumatisch;????remt slagaderverkalking en trombose, werkt waarschijnlijk bloedverdunnend en stimuleert de bloeddoorstroming;????werkt tegen pijn en jeuk en is anti-allergisch;????stimuleert de afweer van het lichaam tegen infecties;????krampstillende werking op de darmspieren en stimuleert de galafvloed;????versterkt de werking van vitamine C.?
Wilt u het ook eens proberen, ik ben woonachtig in de zuid-Franse pyrenee?n en heb daar mijn leverancier van zuivere onbewerkte propolis, zelf gebruik ik het ook voor mijn paarden en honden. Omdat het schimmelwerend en vernietigend is gebruik ik het voor de hoeven van mijn paard als zich daar een probleem voordoet, wonden genezen trouwens ook prima met dit goud uit de natuur.
Voor meer info en eventuele bestellingen kunt u mij mailen.

Deze advertentie is geplaatst op 15-11-2013 en is 552 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: chendo26
E-mail: van-thijn.karin@orange.fr
Telefoon 1: 0033534145640
Straat en nummer: 13 cite gabriel faure
Postcode: 09300
Woonplaats: Lavelanet
Land: Frankrijk


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl