Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Lief, groot, goudeerlijk recreatiepaard te koop

Korte omschrijving:

een leuk braaf maar fanatiek recreatiepaard waar je nog jaren plezier van kan hebben.

Uitgebreide omschrijving:

Omdat ik zelf graag weer wil beginnen met een jong paard bied ik mijn lieve paard Pajero (v. Julio Mariner X Jasper X G. Ramiro Z) te koop aan. Pajero is een 16 jarige grote donkerbruine/ zwarte ruin van 174cm, met een goudeerlijk hart.
Tot de zomer heb ik met hem altijd fanatiek concours reden zowel dressuur(M) als springen (L). maar na jaren zijn best te hebben gedaan heb ik besloten dat het tijd is om het wat rustiger aan te doen. Nu word hij ook niet meer fanatiek getraind maar alleen recreatief op het bos gereden. Pajero heeft verder geen gebreken enkel een lichte vorm van cornage. Dit heeft hij echter al jaren en heeft nooit problemen opgeleverd.
Ik ben ook op zoek naar een recreatieruiter die graag een fanatiek maar eerlijk paard zoekt om mee te rijden, en geen wedstrijd ambities heeft. Ook vind ik het belangrijk dat hij op een plek komt waar hij het hele jaar door naar buiten kan.
Pajero is braaf op het bos maar wel fanatiek, hij wil graag lopen maar is totaal niet rennerig. Hij is braaf in een groep maar ook alleen. Ook kun je hem zo een paar weken stil laten staan en er dan weer met een gerust hart opstappen. Hij zal niet bokken of steigeren of wat dan ook.
Pajero gaat alleen weg naar een goed tehuis, en dat is dan ook belangrijker dan de prijs.

Voor vragen of interesse kunt u contact opnemen, ik ben niet altijd telefonisch bereikbaar maar u kunt ook mailen

0620503200

Deze advertentie is geplaatst op 21-10-2013 en is 1082 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: yvonne gerritsen
E-mail: yvonnegerritsen@hotmail.com
Land: Nederland




   

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl