Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Western zadel Continental No181 Little Snake Dance

Korte omschrijving:

Equiflex boom, Semi-Quarter, 16 inch.

Uitgebreide omschrijving:

Te koop: Western zadel Continental No181 Little Snake Dance
Wegens het niet meer passen op mijn paard verkoop ik mijn western zadel. Zadel is in zeer goede staat, altijd netjes onderhouden. Dit Continental zadel heeft een Equiflex boom, Semi-Quarter, 16 inch. Zadel kan gepast worden. Inclusief singel. Prijs: 1290? met ESP Westernpad, 1200? zonder westernpad.

Wegens het niet meer passen op mijn paard verkoop ik mijn western zadel. Zadel is in zeer goede staat, altijd netjes onderhouden. Dit Continental zadel heeft een Equiflex boom (deze beweegt mee met je paard en is niet zo star als een boom uit hout), Semi-Quarter, 16 inch. Zadel kan gepast worden. Inclusief singel. Prijs: 1290? met ESP Westernpad, 1200? zonder westernpad.

ESP Westernpad:
ESP is een soort van memory foam. De onderkant bestaat uit vilt, de bovenkant uit wol. De kleur is beige met bruin motief. Afmetingen: 84 x 80 cm. Pad is in zeer goede staat. Prijs enkel pad: 125?.

Info Equiflex boom:
Een flexibele Equilfex zadelboom is de eerste zadelboom die de natuurlijk bewegingen van de paarderug niet verhindert. Equiflex garandeert een optimale, gelijkmatige contactoppervlakte, speciaal in de verschillende bewegingsfasen van het paard.

Zoals bij westernzadels met traditionele houten zadelboom bestaan cantle en vork uit hout (met Prohide overtrokken) en verzekeren daardoor de stabiliteit in de barstelling en de afstand tussen de bars. Flexibiliteit biedt de Equiflex alleen daar, waar het paard en de ruiter er komfort aan hebben. Als wereldwiijd de eerste zadelboom biedt Equilfex het paard in de beweging onder het zadel het maximale comfort.

Deze advertentie is geplaatst op 26-9-2013 en is 1020 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Wendy VandeVelde
E-mail: wen.vandevelde@gmail.com
Woonplaats: Mol
Land: Belgi







Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl