Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Ruwvoer analyse aangepast voor Paarden en Voeradvies op maat

Korte omschrijving:

Onze analyse is speciaal voor paarden uitgewerkt. Zoals de uitsplitsing suikers in enkelvoudig, fructaan en zetmeel, uitsplitsing vezelfracties en bepaling van de kwaliteit van ruw eiwit op basis van nitraat en lysine, etc.... En bij ons krijgt u naast de analyse ook een aangepaste voedingsadvies, dat gebaseerd?is op uw hooi of gras analyse resultaat.

Uitgebreide omschrijving:

Er zijn verschillende hooianalyses op de markt te zien. Maar deze analyses zijn vaak gebaseerd op andere grote huisdieren en niet op paarden. Voor paarden moeten wij? anders analyseren om tot een betere oplossing te kunnen komen.

Onze analyse is speciaal voor paarden uitgewerkt. Zoals de uitsplitsing suikers in enkelvoudig, fructaan en zetmeel, uitsplitsing vezelfracties en bepaling van de kwaliteit van ruw eiwit op basis van nitraat en lysine, etc....

Met de analyse weten we wat paarden elke dag binnenkrijgen. Soms worden er zomaar krachtvoeders of supplementen gegeven waar bijvoorbeeld veel ijzer in zit, terwijl in het hooi al een verhoogd ijzer zat. Met goede bedoelingen wordt dan de gezondheid van het paard bedreigd.

Het gangbare analyse bureau geeft alleen de uitslag met een algemene indicatie en een grote 'normale' spreiding. Maar verder wordt het de paarde eigenaar niet duidelijk welke maatregelen hij moet nemen. Men moet hiervoor nog apart een voedingsdeskundige inschakelen.

Bij ons krijgt u naast de analyse ook een aangepaste voedingsadvies, dat gebaseerd?is op uw hooi of gras analyse resultaat.? Hierbij wordt aangegeven hoe de mineralen uitgebalanceerd zijn, dus hoe de Ca:P:Mg is en welk mineraal erbij gegeven moet worden. Voor de spoorelementen is het van belang te weten hoe hoog het ijzer of mangaan zijn, om deze beter te balanceren met zink en koper. Dit vormt de basis voor een logisch voermanagement wat zeer belangrijk is om uw paard zo gezond mogelijk te houden en van zijn klachten te laten genezen.

* Aanvullende rantsoenberekening is ook mogelijk bij ons!
Op basis van uw hooi, uw situatie, totaal aanbod en uw paard, geven wij ook een extra uitgebreid voedingsadvies. Dit is een rantsoenberekening waar overige voedermiddelen, arbeid en dergelijke ook meegenomen worden.

* Aangepast voedingsadvies voor uw hooianalyse, die bij een ander instituut verricht is!
Wij willen graag helpen om uw (externe) analyse te verklaren en een aangepaste oplossing en voedingsadvies te geven.

Meer informatie: www.horsehayanalysis.eu

Hooi en Gras analyse wordt aangeboden door de Stichting Biomentor(www.biomentorfoundation.nl)

Verklaring voor analyse en aangepast voedingsadvies worden gegeven door Willem de Leeuw, dierenarts (www.biomentor.org)

Deze advertentie is geplaatst op 19-9-2013 en is 553 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Stichting Biomentor
E-mail: info@biomentorfoundation.nl
Homepage URL: www.biomentorfoundation.nl
Telefoon 1: 043-6015701
Telefoon 2: 043-6011418
Straat en nummer: Broekhem 65
Postcode: 6301 HE
Woonplaats: Valkenburg aan de Geul
Land: Nederland







Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl