Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Zelf leren mestonderzoek doen (Spirithorses).

Korte omschrijving:

Uit de praktijk blijkt dat 80 % van de paarden onnodig preventief ontwormd wordt. Vaak ook weet je namelijk niet of, en zoja met welke ontworming je moet ontwormen. Een heeft het middel wel afdoende gewerkt? Een mestonderzoek geeft je duidelijkheid hierover.

Uitgebreide omschrijving:

In samenwerking met Muriel Broer van www.wormtest.nl organiseren wij in Riemst een dagcursus waarop je zelf kunt leren onderzoeken of je paard ontwormd moet worden.

Door zelf mestonderzoek uit te voeren bespaar je niet enkel kosten maar is je uitslag ook betrouwbaarder. Wormtest organiseert praktijkdagen en levert alles om zelf mestonderzoek uit te voeren.

Hoe ziet zo'n cursusdag er uit?
Tijdens het ochtendgedeelte behandelen we de theorie en is er alle ruimte om je vragen te beantwoorden. Na de lunch leer je de verschillende wormeieren te herkennen. Daarna prepareer je een mestmonster van je eigen paard en je bekijkt dit onder de microscoop. Je leert dezelfde methode als dierenartsen en laboratoria gebruiken, ook werk je met dezelfde materialen. Ons doel is dat je na deze dag zelfstandig mestonderzoek bij je paard(en) kunt uitvoeren en weet hoe te handelen als je een wormbesmetting bij je paarden vind. Na afloop van de cursusdag ontvang je een deelname-certificaat.

Datum: 21 september.
Tijd: 10.00 uur tot 17.00 uur.
Kosten: 85,- per persoon, inclusief lunch, drankjes en cursusmateriaal.
Aanmelden kan via Spirithorses (zie beneden) of via www.wormtest.nl.

Deze advertentie is geplaatst op 30-8-2013 en is 379 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Spirithorses
E-mail: info@spirithorses.be
Homepage URL: www.spirithorses.be
Woonplaats: Vroenhoven - Riemst, bij Maastricht,
Land: Belgie.


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl