Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Ter adoptie aangeboden Zeer lieve vos ruin.

Korte omschrijving:

Topper KWPN vos ruin Sil van 13 jaar 1.68 heeft hoe kan het ook anders HKO, jaren slechte tot geen bekapping gehad. Vaak dagen achter elkaar op een te kleine stal gestaan. Deze ruin verdient een kans! Hij is door bemiddeling bij mij terecht gekomen. Hij is prima opgevoed en zeer sociaal, ook naar andere paarden, maar is geen doetje en weet de groep rustig te houden. Nu d.m.v. natuurlijk bekappen en loopstal loopt hij rad, wie geeft deze kroel een plek waar hij natuurlijk gehouden wordt en bekapt, dan kun je nog jaren plezier met hem hebben. Verkeerssmak en zeer braaf met rijden.

Uitgebreide omschrijving:

Braaf en koel in het hoofd, loopt netjes met iedereen mee (ook zonder touw) Sil is eigenlijk alles wat je in een paard kan wensen. Sil vindt grondwerk erg leuk en is zeer leergierig. Hij is mensgericht. Ik zoek dus een plek waar wat gebeurt. Dat vindt hij leuk. Ook kleine kinderen lopen aan de hand met hem en borstelen onder hem door lopen is geen probleem. Met bekappen is hij geduldig en geeft zijn been automatisch.
Hij is verkeerssmak, hij heeft in het verleden met Prinsjesdag meegelopen en de trainingen op het stand meegedaan. Trailer of vrachtwagen laden is geen probleem.

Wie geeft Sil een tweede kans! .

Voor meer info kan je bellen met 06-22258797, ik heb e.v.t. filmpjes die ik via whats app kan sturen.

Deze advertentie is geplaatst op 31-3-2013 en is 632 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Antoinette Charlie
E-mail: antoinettecharlie@live.nl
Woonplaats: Driehuizen
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl