Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Natuurgeneeskunde voor je paard of pony Limburg (NL en BE)

Korte omschrijving:

Bij mij kun je terecht voor: Natuurgeneeskundige consulten voor paarden, Natuurlijke Paardentraining, Natuurlijke voeding. Met reeds 14 jaar ervaring als natuurgeneeskundig therapeut voor dieren ben ik de betrouwbare persoon om je paard of pony weer optimaal gezond te krijgen. In bezit van het HBO diploma tot natuurgeneeskundig veterinair kan ik je van deskundig advies voorzien omtrent de gezondheid of het herstel van je paard of pony. Tevens verkooppunt diverse supplementen, boesem remedies en homeopathische middelen

Uitgebreide omschrijving:

DEVA

Als je kiest voor natuurgeneeskunde, is het belangrijk een betrouwbare, goed opgeleide therapeut te consulteren met je paard of pony. Bij DEVA ben je daarvoor op het juiste adres.
In bezit van het HBO diploma tot natuurgeneeskundig veterinair en met jarenlange ervaring in mijn eigen praktijk, kan ik je van deskundig advies voorzien omtrent de gezondheid en/of het herstel van je paard/pony.
Er wordt tijdens een consult ingezoomd op de totale gezondheid en de eventuele dieper liggende oorza(a)k(en) van ongemakken, hetzij van lichamelijke of van psychische aard, worden opgespoord.
Eventueel geadviseerde middelen ondersteunen de natuurlijke geneeskracht van het lichaam en/of de geest waardoor je paard uiteindelijk minder snel weer uit balans zal raken. Ook krijg je leefadviezen voor je paard, waardoor het welzijn verbeterd zal worden.
Het voorkomen van disbalans en ongemak speelt een grote rol binnen de natuurgeneeskunde. Je kunt dan ook tevens voor adviezen omtrent preventie terecht bij DEVA. Door te zorgen dat je paard lekker in zijn vel zit zal het gezonder blijven en een hoger niveau van welzijn ervaren!
Natuurgeneeskunde kan tevens een waardevolle aanvulling en zijn op de behandeling van je reguliere dierenarts.

Deze advertentie is geplaatst op 18-2-2013 en is 313 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: DEVA
E-mail: devadierentherapie@home.nl
Homepage URL: www.devadierentherapie.nl
Telefoon 1: 0464361803
Telefoon 2: 0619852050
Straat en nummer: Hegge 150
Postcode: 6365EG
Woonplaats: Schinnen
Land: Nederland

DEVA
       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl