Gezocht

Gezocht

Gezocht: deze 2 jongens zoeken nog 2 rustige verzorgersters (voorkeur mo

Korte omschrijving:

beau & jack zijn op zoek naar de ideale combinatie van verzorgsters, bij voorkeur moeder & dochter. Wil jij graag 1 of 2 dagen paarden rijden/verzorgen zonder zelf direct een paard aan te schaffen stuur dan even een mailtje.

Uitgebreide omschrijving:

vanuit hun standplaats oost-west-middelbeers kun je hier rustig op het terrein in binnen of buitenbak rijden en verzorgen. direct naast het terrein kun je mooie recreatie ritten door het bos maken. Beau & Jack gaan altijd samen op pad en in die combinatie kun je ook veilig rijden. De voorkeur gaat dus uit naar 2 mensen (moeder en dochter) die graag samen leuke dingen doen met paarden.

de gedachte gaat uit naar 2 a 3 dagen per week naar keuze. Ook ruiters die alleen rijden en zonder problemen een paard er naast mee kunnen nemen zijn van harte welkom om te reageren. Jack weet namelijk niet beter dan dat hij zo op pad gaat.

Kortom, een mooie aanbieding om lekker ontspannen tegen een kleine vergoeding 2 a 3 dagen paard te rijden en niet meteen alle lasten van een eigen paard te hoeven dragen.
kijk ook gerust is op fb jaco overduin - ijzervrij om een beetje indruk te krijgen wat de paarden gewend zijn

Deze advertentie is geplaatst op 10-2-2013 en is 387 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: jaco overduin
E-mail: hoefcare@hotmail.com
Telefoon 1: 0648497790
Straat en nummer: molenbroekseweg 3
Postcode: 5091 te
Woonplaats: middelbeers
Land: Nederland


       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl