Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: gezocht, hooi/voordroog/wortels omg roermond

Korte omschrijving:

in de maand maart zoek ik een plek in roermond die hooi of voordroog en wortels verkoopt, hooi/voordroog moet gebracht worden ivm gebrek aan auto.

Uitgebreide omschrijving:

Ik had een aantal vragen en wellicht kunnen jullie mij helpen. op mn stal krijg ik hooi,stro en wortels die ik elke 2 weken kan opschrijven of indien ik te kort heb nog bij de boer kan halen.
Maar dan nu.

ik ga de hele maand maart op vakantie met mn verzorgpaard in een huis met boerenerf en diertjes. Ik zit dan zoon 5 km van het centrum van roermond af
weet iemand een plekje die redelijk hooi heeft voor een redelijke prijs. en zakken wortels
Ik betaal nu voor 1 grote baal hooi (die met de traktor op de plek gereden word) 20 a 22 euro op mn eigen stal. voordroog mag ook mits niet TE groot en ik niet echt duurder uit ga zijn dan, maar liever hooi. Momenteel doe ik met 1 baal hooi zoon 2 tot 4 weken afhankelijk van de tijd van het jaar. Maar op deze plek krijgt ze sowieso iets meer omdat ze bijna heel de dag buiten staat.

Het belangrijke verder is vooral voor het hooi(of voordroog), dat het gebracht word. Dit omdat ik geen auto heb.
Weet iemand een plekje waar ik hooi kan krijgen en waar t gebracht word? het moet overgins met de hand op de plek gezet worden, je komt wel met auto op het erf en dicht bij t afdankje waar eventueel een grote baal kan staan. maar aangezien t met de hand verplaatst moet worden weet ik niet of dit mogelijk is omdat ik weet dat ze redelijk zwaar zijn.
ik zit in maalbroek

Deze advertentie is geplaatst op 2-2-2013 en is 258 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Cherrycheri88
E-mail: avalon2508@hotmail.com
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl