Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Leuke, pittige haflingerdame zoekt nieuwe thuis!

Korte omschrijving:

wij zijn op zoek naar een nieuwe thuis voor een superlieve haflinger!

Uitgebreide omschrijving:

Babette 1

hoi iedereen, wij zijn op zoek naar een nieuwe thuis voor een superlieve haflinger. Ze is van mijn vader en heeft steeds in de koets gelopen en ongeveer 1.44 groot, het oude type haf dus goed stevig gebouwd, 15j en toch wel een dame met karakter. Mijn vader heeft al zijn materiaal verkocht wegens stop. Op dit moment staat 'Babette' gewoon haar buikje rond te eten in de weide en staat ze alleen ... dat verdient ze niet ... mede door de toch wel wat oudere leeftijd van mijn ouders hebben we besloten een thuisje voor haar te zoeken ... er is geen haast bij, ze staat daar nog prima, maar als jullie iemand weten?
We zoeken een thuis waar ze 24/24 buiten kan met 1 of meerdere maatjes, ook een thuis die natuurlijk bekapt en haar de nodige verzorging weet te bieden daar ze al eens hoefbevangen is geweest. Nu door de juiste bekapping en de juiste verhouding gras/hooi heeft ze hier geen last van.
Ze is op dit moment niet echt geschikt voor kinderen of een beginnende ruiter, omdat ze dus al een hele tijd gewoon haar zin doet ?n door haar sterke karakter. Maar daar kan zeker weer verandering in komen met de nodige aandacht en training!

Deze advertentie is geplaatst op 25-12-2012 en is 684 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: klaartje
E-mail: klaartjehallet@hotmail.com
Woonplaats: Beauvechain
Land: Belgie

Babette 1
       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl