Gezocht

Gezocht

Gezocht: stalling tegen hulp (les, verzorging enz)

Korte omschrijving:

lieve mensen, ivm verschilende redenen zoek ik een plek voor onze geweldig pony, kruising conemara/engels. Hij is erg werkwillig, gezond en zal nooit bokken steigeren enz. Wel is hij heel vlot en werkwillig. Hij mag gebruikt worden op bepaalde voorwaarden maar ik kan ook zelf lesgeven bijvoorbeeld therapeutiche les voor kinderen met adhd, autisme enz, ik leer kinderen om met kleine lichaamlijke aanwijzingen de pony te laten reageren waardoor de concentratie en lichaamscontrole toeneemt. Ik sta voor alles open........ zorg boerderij enz. Als het ver weg is kunnen we misschien afspraken maken en mag je hem gebruiken anders graag in de buurt van Leeuwarden dan kan ik de verzorging van hem en misschien jouwn paarden doen. Laat me aub zo spoedig mogelijk je leuke idee horen. lieve groeten Helena

Uitgebreide omschrijving:

zoals boven omschreven zou ik graag een leuke plek voor onze geweldige pony hebben hij is nu 19 jaar maar heel erg gezond en vol energie. het is een kruising tussen een connemara en engels. Wel langharig in de winter maar toch een engels temparament haha,
Ik kan ergens les met hem geven oid een zorg boerderij bijvoorbeeld het is een geweldig therapie die helpt met het beter en langer concentreren van het kind en ook de lichaambeheersing wordt daardoor beter.
Ook zou je hem mogen gebruiken voor dergelijke therapie indien het voor mij te ver weg is. Ik doe die therapie met een dubbelle longe maar je kan het doen zoals je wilt.
als de stalling maar geen kosten heeft, sta ik overal voor open. Ik zou bijvoorbeeld ook andere werkzaamheden in ruil kunnen doen.

Laat het me aub horen

Deze advertentie is geplaatst op 15-12-2012 en is 420 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: helena johanna
E-mail: helgavandermeer2@hotmail.com
Woonplaats: wijtgaard
Land: Nederland





 

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl