Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Clinic Carolyn Resnick

Korte omschrijving:

Zaterdag 29 en zondag 30 september zijn er nog plaatsjes vrij voor de WaterHole Rituals van Carolyn Resnick

Uitgebreide omschrijving:

De WaterHole Rituals van Carolyn Resnick is een programma dat het karakter van het paard vormt, zodat het harmonieert met zijn trainer en daardoor de training gewillig en enthousiast accepteert.

Door de toepassing van de ?Waterhole Rituals?? zul je je vaardigheid in leiderschap, het trainen van paarden en communicatie ontwikkelen. Door het respect en de band, ontwikkeld door de ?WaterHole Rituals??, kan een paard jouw bewegingen nadoen, net als een veulen zijn moeder nadoet.

Het doel van de ?WaterHole Rituals?? is tweeledig. Ten eerste leert de mens van het paard en ten tweede leert het paard van de mens. Het paard ontwikkelt jouw vaardigheden in het paardrijden, communicatie, leiderschapskwaliteiten en hoe je een werkrelatie met een paard opbouwt, terwijl jij zijn karakter, sociale verantwoordelijkheid en aanpassingsvermogen vormt. Je zult met onderwerpen te maken krijgen als: wat is eerlijk, rechtvaardig, ethisch en effectief. Dit zal verder licht werpen op hoe je de steun kunt verkrijgen van je paard, hoe je het kunt trainen en hoe je het karakter van het dier in harmonie kunt brengen met dat van jezelf.

www.vires-animaliae.nl

Deze advertentie is geplaatst op 13-9-2012 en is 645 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Monique Ros
E-mail: ros.mo.elf@gmail.com
Homepage URL: www.vires-animaliae.com
Telefoon 1: 0031621375391
Woonplaats: Apeldoorn
Land: Nederland


       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl