Gezocht

Gezocht

Gezocht: Enthousiaste/lieve verzorger gezocht voor mijn Merens en Shetla

Korte omschrijving:

Gezocht: iemand die het leuk vind om tijd door te brengen met paarden, grondwerk met ze te doen, met ze te spelen en te wandelen en de verzorging te doen (water geven, mest ruimen) als ik niet kan of op structurele basis (bv wekelijks).

Uitgebreide omschrijving:

Ik heb een superleuk drietal, een Merens en 2 shetlandpony's. Ze staan in een wei in Nuland (tussen Den Bosch en Oss). 24/7 buiten. Ze zijn alle drie gek op aandacht. Ik zou het fijn vinden als er iemand is die van paarden houdt op wie ik af en toe terug kan vallen als ik niet kan gaan, of iemand die het leuk vind om bijvoorbeeld 1 x week lekker tijd met ze door te brengen en ze te verzorgen.

Zelf rijd ik sinds een aantal maanden op de Merens. Dat gaat prima nu, maar het is een paardje wat geen goede combi is met een angstige ruiter. Ik zou het fijn vinden als er mensen zijn die kunnen genieten van grondwerk/spelen/wandelen, dan komt het rijden vanzelf, als het vertrouwen in elkaar er is.

Een van de shetlanders loopt voor de kar, dus ook als je kunt mennen, kun je lekker met de shetlander op stap.

Heb je zin om lekker tijd met paarden door te brengen? Laat het me weten! Mijn paard/pony's zullen het super vinden, net als ik.

Groetjes Mirjam

Deze advertentie is geplaatst op 15-8-2012 en is 433 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Mirjam Voets
E-mail: mirjamvoets@hotmail.com
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl