Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Kennismaken met TREC? Oefen-POR op 1/9 as op de Veluwe!

Korte omschrijving:

Op PN is al regelmatig geschreven over TREC, een veelzijde vorm van paardensport bestaande uit een orientatierit, gangenproef en obstakelparcours. Ik vind TREC anders dan andere paardensporten, omdat voor veel deelnemers het lol-met-je-knol en lol-met-elkaar veel belangrijker is dan het competitie-element. Bij TREC is bv ook bitloos doodgewoon. Voor wie eens wil kennismaken met TREC zijn er veel mogelijkheden mbt het obstakelparcours, maar zelden voor een complete orientatierit (POR). Daarom organiseer ik op 1/9 een oefen-POR op de Veluwe.

Uitgebreide omschrijving:

Op zaterdag 1 september as organiseer ik, mits voldoende belangstelling, een oefen-POR (orientatie-rit). Er kan dan gekozen worden tussen een afstand < 15 km (zoals bij een 1-daagse TREC-wedstrijd) of een afstand < 25 km (zoals bij een 2-daagse).
Voor mensen zonder TREC-ervaring is er vooraf uitleg en daarna kan men kiezen tussen zelfstandig op pad gaan of het rijden van een route onder mijn begeleiding (waarbij ik je wijs op de instinkers op de route, mocht je ze missen).
Mensen die van verderaf komen, kunnen hier kamperen (nacht ervoor en/of nacht erna) en de paarden kunnen dan in paddocks (zelf materialen meenemen).
Tijdschema en kosten zullen afhankelijk zijn van de hoeveelheid belangstelling.
Heb je interesse, stuur dan een mail naar: angelique.hage@xs4all.nl

Deze advertentie is geplaatst op 5-8-2012 en is 604 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: angelique hage
E-mail: angelique.hage@xs4all.nl
Homepage URL: www.trec-emst.nl
Land: Nederland


       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl