Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Paardentrailer / gesloten aanhanger / aanhangwagen / paarden tr

Korte omschrijving:

Paardentrailer / gesloten aanhanger / aanhangwagen / paarden trailer. 1.5 paards trailer. Ik heb hem zelf altijd gebruikt als gesloten aanhanger, maar natuurlijk ook prima voor paarden of vee te gebruiken. Tandemasser met NL kenteken. Verlichting werkt perfect. Goede banden en reservewiel. Ligt zeer stabiel achter de auto. Evt. een verfje kan maar is niet noodzakelijk. Afdekzeil is nog goed waterdicht. Te koop omdat ik hem niet meer gebruik. Staat binnen gestald. Te bezichten en af te halen na telefonische afspraak in Margraten NL. Vaste prijs 750 euro.

Uitgebreide omschrijving:

Paardentrailer / gesloten aanhanger / aanhangwagen / paarden trailer.
1.5 paards trailer. Ik heb hem zelf altijd gebruikt als gesloten aanhanger, maar natuurlijk ook prima voor paarden of vee te gebruiken.
Tandemasser met NL kenteken. Verlichting werkt perfect. Goede banden en reservewiel. Ligt zeer stabiel achter de auto. Evt. een verfje kan maar is niet noodzakelijk. Afdekzeil is nog goed waterdicht.
Te koop omdat ik hem niet meer gebruik. Staat binnen gestald. Te bezichten en af te halen na telefonische afspraak in Margraten NL.
Vaste prijs 750 euro.

Deze advertentie is geplaatst op 21-5-2012 en is 738 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Jord van der Linden
E-mail: jordvdl@hotmail.com
Woonplaats: Margraten
Land: Nederland


       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl