Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Natuurlijke groepsstalling 24/7 buiten (inloopstal), Westmaas

Korte omschrijving:

Op zoek naar pensionstalling waar je pony 24/7 , zomer en winter, binnen en/of buiten kan staan samen met soortgenoten? Minimanege Pony Pret te Westmaas biedt nu naast lessen ook kleinschalig pensionstalling aan. De pony's beschikken over twee ruime paddocks (een met verharde en een met zandbodem) die gescheiden zijn door een ruime inloopstal (met stro). Daarnaast is er nog een tweede schuilstal naast de inloopstal.

Uitgebreide omschrijving:

Rijbak

Alles geregeld voor je pony
Er wordt opgestrooid / uitgemest en de pony's beschikken 24/7 over hooi in een grote hooiruif en krijgen in najaar/winter en op verzoek krachtvoer (hoeveelheid in overleg (inclusief)). De eigenaresse (dierenarts) verricht regelmatig mestonderzoek en houdt mee toezicht op de pony's. Dus kun je een keer niet komen, wil je op vakantie? Dan hoef je je geen zorgen te maken over de verzorging van je pony.

Faciliteiten:
Er is een goed gedraineerde en verlichte buitenbak van 20 x 40 meter die bijna altijd beschikbaar is en vrijelijk gebruikt kan worden.

Het geheel bevindt zich op een afgesloten terrein en vormt een kleine oase van rust.

Op kleine schaal wordt er les gegeven op het gebied van natural horsemanship, rechtrichten, (vrijheids)dressuur) door een gediplomeerd instructrice die ook shiatsu therapeute is. Naast lessen organiseren we maandelijks workshops op het gebied van paarden shiatsu, rechtrichten, gezondheid van paarden etc. Pensionklanten krijgen een vaste korting op de manegelessen en deze workshops..

Bij Manege Pony Pret staat het welzijn van de pony's en het plezier beleven samen met pony's centraal. Wij bieden meer dan pensionstalling en lessen; regelmatig organiseren we workshops voor kinderen en volwassenen op het gebied van paardengezondheid, gedrag, en ook gezondheid van de ruiter (valtraining / zitlessen etc).

Prijs per maand ?350 all-in.

Bel voor meer informatie en beschikbaarheid naar 06 20542404 of mail naar simone@ponypret.nl

Deze advertentie is geplaatst op 11-5-2012 en is 1450 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Simone Thissen
E-mail: simone@ponypret.nl
Homepage URL: www.ponypret.nl
Telefoon 1: 0858777389
Telefoon 2: 0620542404
Straat en nummer: Stougjesdijk 83
Postcode: 3273 LM
Woonplaats: Westmaas
Land: Nederland

Rijbak
Vooraanzicht manege
     

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl