Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Paardvriendelijk plekje in Garderen

Korte omschrijving:

Meerdere schuilstallen, veel ruwvoer, weilanden, verlichte buitenbak/paddock en alles gebasseerd op het Paddock Paradise-principe!

Uitgebreide omschrijving:

Hallo!
Wij zijn op zoek naar een leuke 'stalgenoot', die onze kudde compleet kan maken.

Vlakbij het centrum van Garderen hebben wij een heerlijk plekje. In de winter lopen de paarden dag en nacht buiten, met heel veel ruwvoer (van goede kwaliteit!), veel bewegingsruimte en meerdere schuil/inloopstallen. De inrichting is een geinspireerd op het Paddock Paradise-idee, waar beweging en ontdekking zoveel mogelijk gestimuleerd wordt. De paarden hebben beschikking over een flink stuk gras, paddock/rijbak, schuilstallen en stukjes betegeling. In de zomermaanden lopen de paarden op de grasweiden, waar ze heerlijk kunnen grazen. Bij slecht weer of te dik wordende paarden, gaan ze 's nachts op het 'winterstuk' met de schuilstallen.

Er is een verlichte buitenbak aanwezig. Daarnaast een afspuitplaats met stromend water, meerdere poetsplekken, heel veel bergruimte voor je spulletjes, electriciteit, een wasmachine voor je dekjes en een leuke kudde paarden! Het bos is op 10minuten stappen (ong. 1km), vanaf daar kun je alle kanten op en de rijvereniging met binnenbak op 1,5km.

Wij hebben een gemengde kudde (3 E-pony's in verschillende leeftijden en een mini, rijden Endurance), dus voor hengsten is geen plaats. Wij hebben honden (hele lieve), die hebben we mee als we naar de paarden gaan, dus daar moet je geen bezwaar tegen hebben.

Er wordt gevoerd, alles wordt geregeld, maar het zou fijn zijn als je 1x per week kunt uitmesten (is geen enorme klus). De kosten zijn 170euro, incl. ruwvoer en bodembedekking in de schuilstallen, incl. mestafvoer. Er kan krachtvoer voor je gevoerd worden, maar wel voor eigen rekening. Er is plek na de eerste week van april. Kleine pony's; prijs op aanvraag. Meerdere paarden/pony's in overleg mogelijk.

Deze advertentie is geplaatst op 17-3-2012 en is 919 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: MandySimba
E-mail: mandy.simba@gmail.com
Woonplaats: Voorthuizen
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl