Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Workshop Innerlijke Verbinding | De Weg van het Paard

Korte omschrijving:

In deze Epona Introductieworkshop leer je om je gevoelsband met je paard beter te begrijpen; en optimaal te benutten in de samenwerking. Hierdoor schep je de voorwaarden voor optimale harmonie en veiligheid in de omgang met (je) paard(en).

Uitgebreide omschrijving:

Wist je dat:

- de manier waarop jij in contact staat met je gevoel, de basis is voor communicatie met je paard?
- je je jouw contact met je paard kunt verbeteren door goed naar je gevoel te luisteren?

Het goede nieuws is dat je dit kunt leren

Als we op de juiste manier op ons gevoel reageren kunnen we effectiever omgaan met onze uitdagingen en grotere harmonie bereiken. Niet alleen in de omgang met paarden, maar ook in de rest van ons leven.

Hoe? Doe mee aan deze workshop of boek een individuele sessie en ontdek de sleutel tot grotere harmonie en veiligheid in de omgang met je paard!

Harmonie en veiligheid

In de omgang met ons paard maken we allemaal wel eens magische momenten mee wanneer alles klopt. Maar soms veroorzaakt ons gevoel juist problemen in de communicatie. Iedereen kent voorbeelden waarbij ons gevoel (bijv. angst, kwaadheid, frustratie) in de weg zit van harmonieus contact tussen paard en begeleider.

Deze momenten zijn heel belangrijk omdat er dan sneller gevaar kan ontstaan en ook omdat er dan juist het meest te leren valt. Je kunt ze zelf positief leren beinvloeden.

Paard als spiegel en leraar

In een interactieve mix van theorie en praktijkoefeningen komen de volgende onderwerpen aan bod:

- De rol van je zesde zintuig of "buikgevoel" in de communicatie met paarden en hoe je dit actief kunt gebruiken om met je paard in harmonie te komen
- Hoe je paard jou een spiegel voorhoudt en hoe je deze informatie actief kunt gebruiken
- Hoe je innerlijke blokkades kunt oplossen in je omgang met het paard

Aan het einde van de workshop heb je kennis gemaakt met een nieuwe begrip van de rol van paarden in je leven; en met technieken om optimaal in contact met je gevoel, en dus je paard, en de rest van je wereld om je heen, te handelen.

Door wie?

Josselien Janssens is schrijfster, trainer en coach met 20 jaar werkervaring in internationale organisaties. Ze is Erkend Epona Instructeur Ervaringsgericht Leren met Paarden, opgeleid door Linda Kohanov, de Amerikaanse auteur van de bestsellers "Tao van Equus", "Ruiter tussen Twee Werelden" en "De Weg van het Paard".

Josselien heeft zelf een intensieve persoonlijke transformatie ondergaan met behulp van paarden. In groepstrainingen en individuele clinics helpt ze ruiters het diepe contact tussen mens en paard beter begrijpen en benutten.

Praktische Informatie

De workshop Innerlijke Verbinding vind plaats op locatie gegeven. Je kunt met eigen of verzorgpaard deelnemen, maar het hebben van een eigen paard is geen vereiste om mee te doen. Er wordt tijdens deze Epona Introductieworkshop niet gereden.

Dit is een officiele Epona Introductieworkshop. Het met goed gevolg afronden van een Epona Introductieworkshop is een van de toelatingseisen tot gevorderde clinics en de Epona Instructeursopleiding van Linda Kohanov.

Momenteel geplande workshops Innerlijke Verbinding:

Vanaf 5 april in Aalsmeer, omgeving Amsterdam:

- 6 opeenvolgende donderdagavonden van 19.30-21.00

5-6 mei in omgeving Amsterdam:

- 2-daagse weekendworkshop

De kosten van de workshop zijn 275,- p.p. inclusief BTW, materialen, koffie, thee, gezonde snacks.

Deze advertentie is geplaatst op 16-3-2012 en is 355 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Josselien
E-mail: info@rayamedicine.nl
Homepage URL: www.rayamedicine.nl
Telefoon 1: 0615893933
Woonplaats: Santpoort Noord
Land: Nederland


       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl