Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Brainstormsessie multidisciplinair paardenteam/platform

Korte omschrijving:

Zondag 25 maart a.s. wordt in Vianen een brainstormsessie gehouden over het oprichten van een platform waar zzp-ers/paardenproffessioals en paardeneigenaren met elkaar in contact kunnen komen en op een heldere manier geinformeerd worden over alternatieven op het gebied van paardenhouden.

Uitgebreide omschrijving:

Vaak lopen mensen tegen bepaalde problemen aan met hun paard. Dat kan op allerlei gebieden zijn: gezondheid, gedrag, huisvesting, voeding, rijden etc. Het mooist is om dat probleem van alle kanten te bekijken, en een passende (holistische) oplossing te bieden. Dat kan het best als meerdere mensen samenwerken. Het samenwerk-idee is tweeledig: aan de ene kant kennis en ervaring vergroten; twee weten meer dan een. Aan de andere kant een collega kunnen inzetten die net wat meer kennis heeft op een bepaald vlak of samen de beste aanpak bedenken en uitvoeren.

Als je het leuk vindt om mee te denken tijdens deze sessie, als professional of als paardenhouder, je bent van harte welkom! Stuur me een mail voor uitgebreide informatie en de uitnodiging: femkevisser1@gmail.com.

Deze advertentie is geplaatst op 12-3-2012 en is 741 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: FemkeV
E-mail: femkevisser1@gmail.com
Homepage URL: www.paard-anders.nl
Woonplaats: Amstelveen
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl