Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: leuke bonte pony

Korte omschrijving:

Leergierige pony te koop, geboren: 26-06-2001. hij is bitloos ingereden, wordt natuurlijk gehouden. Extreem braaf en koel in het hoofd, lief voor kinderen, paarden en mijn honden. Zeer sociaal en knuffelig ook erg werkwillig.

Uitgebreide omschrijving:

spikey helemaal met dust

Spikey is een erg leergierige en werkwillige pony, ik heb hem gekocht als maatje voor mijn haflinger en als lespony om toch iets te doen te hebben. Hij bleek na aankoop toch groen te zijn dus ik heb hem zelf aangeleerd wat erg snel ging, hij was op dat moment net 6 jaar. Hij beheerst de basis perfect, vanaf de grond beheerst hij ook wijken maar kan het nog niet altijd even goed uitvoeren onder het zadel. Ik rij hem alleen maar recreatief en onderhoudend, bij meer wedstrijdgerichtheid zal het wijken en nieuwe oefeningen er zo in zitten.
Hij loopt heel braaf in de lessen, is dan wel heel voorwaarts. Het is een ideale buiten pony, heeft nergens boodschap aan en loopt overal langs zonder problemen.
Hij is sociaal met alles behalve vreemde honden in de wei :-). Mijn eigen honden zijn ok, vreemden zet hij buiten....

Ik verkoop hem omdat hij meer verdiend dan nu, ik heb toch weinig tijd en er zit een goede werkpony verstopt in hem. Het zou met wat training en wat meer conditie een hele goede sport/wedstrijdpony zijn.

De prijs is over te praten, ik ben op zoek naar een goed en eerlijk thuis voor hem, dat is belangrijker dan de prijs.

Deze advertentie is geplaatst op 12-2-2012 en is 750 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Spisty
E-mail: rakkertje_@hotmail.com
Woonplaats: Elsloo
Land: Nederland

spikey helemaal met dust
       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl