Gezocht

Gezocht

Gezocht: Bijrijdster/verzorgster gevraagd voor mijn haflinger, omgeving

Korte omschrijving:

Bijrijdster/verzorgster gezocht voor mijn haflinger voor +/- 2 keer per week. Recreatieve ruiter gezocht die graag buitenritten maakt (Gilze en omgeving).

Uitgebreide omschrijving:

Boris

Hallo!

Voor mijn haflinger ruin Boris zoek ik een enthousiaste en betrouwbare verzorgster/bijrijd(st)er in de omgeving van Gilze (in de buurt van Breda).

Boris is dol op aandacht en knuffelen en vind het heerlijk om een stevige buitenrit te maken! Helaas heb ik alleen in verband met mijn studie te weinig tijd om hem deze nodige aandacht te geven. Daarom hoop ik een leuke bijrijd(st)er te vinden die +/- 2 keer in de week w?l wat extra tijd heeft. Ik ben op zoek naar iemand van 18+ jaar met enige rijervaring en die voornamelijk van het recreatief buiten rijden is. Dat is namelijk wat Boris het liefste doet!

Verder staat Boris op een gezellige particuliere stal in Gilze waar de paarden in de zomer 24/7 buiten staan, en ?s winters staan ze ?s nachts op stal.

Heb je zin en tijd voor een gezellige, (soms wat ondeugende) haflinger? Dan hoor ik het heel graag en kijken we of het klikt! Ik hoop van je te horen!

Groetjes, Lotte

Deze advertentie is geplaatst op 12-2-2012 en is 789 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Lotte en Boris
E-mail: lotte.dw@gmail.com
Land: Nederland

Boris
Boris
     

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl