Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: 5-jarige new forest merrie ter adoptie

Korte omschrijving:

Angie is een new forest merrie die 5 jaar oud wordt op 23.04.2012, ze is donkerbruin van kleur met zwarte manen en staart, verder heeft ze geen aftekeningen. Ze is +- 1m48-1m50 groot en nog NIET zadelmak.

Uitgebreide omschrijving:

foto 1

Wegens gezondheidsredenen van mezelf ben ik op zoek naar een nieuwe en goede thuis voor haar.
Ze wordt enkel en alleen onder adoptiecontract geplaatst, ze is al bij mij sedert haar geboorte en ligt me dus heel nauw aan het hart...
Het is een lieve merrie die graag aandacht krijgt, maar het zou geen merrie zijn moest ze niet af en toe haar typische kuren krijgen!
Ze kan af en toe onstuimig en deugniet zijn, ze is dus zeker niet geschikt voor een beginnende ruiter (ze moet overigens nog zadelmak gemaakt worden).
Verder is ze kerngezond, nog nooit ziek geweest, loopt hier 24/7 op de weide en heeft al verschillende weidegenootjes gehad.
Ze komt goed overeen met andere paarden, maar kan soms een beetje dominant zijn.
Het enige minpuntje is dat ze zomereczeem heeft, zij het in niet zo'n extreme vorm, tot nu toe heb ik dit goed onder controle kunnen houden met een vliegendeken met hals.
Ze is uiteraard gechipt met equipas (moeder is in mijn bezit geweest, vader is Kantje's Windsor zoon van Justice HR), inge?nt tegen tetanus/influenza en rhinopneumonie, op tijd ontwormd en bekapt.

Deze advertentie is geplaatst op 8-2-2012 en is 769 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: kabriz
E-mail: karen.brizar@hotmail.com
Woonplaats: Zwalm
Land: Belgi

foto 1
       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl