Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Bekapper

Korte omschrijving:

Bekapper, werkzaam in Nederland en Belgie. Rustig, secuur en altijd bereid om uitleg te geven.

Uitgebreide omschrijving:

Beschrijving Als paarden eigenaar sta je in voor de gezondheid van je paard; huisvesting, voeding, sociale omgeving, training en de gezondheid. Een belangrijk onderdeel daarvan wordt gevormd door de voeten van het paard. Als vluchtdier dat aangewezen is op zijn bewegingsgestel om te overleven en gebouwd is om voortdurend te bewegen, zijn gezonde benen en voeten van essentieel belang en staan deze in nauw verband met de rest van het lichaam.

Daarom zie ik bekappen niet als een ‘haastklus’, iets wat bij iedere voet hetzelfde is en met een kwartiertje gedaan moet zijn. Ik kijk naar het geheel, het paard, zijn beweging en zijn stand, informeer naar eventuele problemen en neem de tijd voor ieder paard, waardoor het bij een angstig of groen paard soms wat langer kan duren.Een woord uitleg bij wat ik doe is nooit een probleem en ik laat graag aan geïnteresseerde eigenaren zien hoe het werkt, hoe hoefonderhoud zelf gepleegd kan worden en wat aandachtspunten zijn voor hun paard.

Naast de praktische, zijn tevens de theoretische aspecten belangrijk bij het bekappen van een paard. In dit kader houd ik medische publicaties bij, lees ik gerelateerde literatuur en verdiep ik mij in het vak.

Met dezelfde werkwijze, rust en aandacht bekap ik ook ezeltjes. Hun voeten zijn iets anders, hun meewerking soms ook, maar ik doe het met veel plezier.

Werkzaam in Nederland en Belgie en in overleg zijn (bijna) alle tijden mogelijk.

Deze advertentie is geplaatst op 2-2-2012 en is 1852 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Anne Schuite
E-mail: anneschuite@gmail.com
Woonplaats: Merelbeke
Land: Belgie


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl