Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Paard&Cranio - beweging in je paard, je paard in beweging

Korte omschrijving:

Heeft je paard plots rugproblemen? Is hij de laatste tijd zo stijf en niet meer vrolijk? Cranio Sacraal Therapie voor paarden is een vriendelijke, subtiele manier van manueel behandelen. Bij oude of nieuwe trauma’s, blessures, maar ook gedragsproblemen. Ter ontspanning na een tandarts- of veterinaire behandeling of als wellness...

Uitgebreide omschrijving:

Cranio Sacraal Therapie voor paarden is een vriendelijke, subtiele manier van manueel behandelen. Effectief bij behandeling van oude of nieuwe trauma’s of blessures, zoals gedragsproblemen, schedeltrauma, kopschudden, een val, rugklachten, stijfheid, achterhandproblemen, koliek of peesklachten.
Ook ter ontspanning na een verhuizing, een tandarts- of veterinaire behandeling, of eenvoudig als preventieve wellnessbehandeling.

Van het cranium (de schedelbotten) tot het sacrum (het heiligbeen) loopt de wervelkolom van je paard. Vanuit hier vertakt zich het zenuwstelsel door het lichaam en worden organen, spieren, gewrichten en botten voorzien van energie en informatie. De cranio sacrale behandelwijze stimuleert dit systeem op non-manipulatieve wijze en activeert zo het zelfgenezend vermogen van het dier.

Trauma’s en stress, zowel mentaal als fysiek, ziekte of blessures veroorzaken blokkades die je paard hinderen, pijn veroorzaken en tot compensatie leiden. Dit kan zich uiten in stijfheid, kreupelheid of gedragsveranderingen (overalertheid, afsluiten, stalondeugden). Een behandeling brengt ontspanning, schept ruimte en beweging in het cranio sacrale systeem en heft zo op een zachte manier disbalans in het paardenlijf op.

Heeft je paard plots rugproblemen? Is hij de laatste tijd zo stijf en niet meer vrolijk? Net een zware tandartsbehandeling gehad en last met eten of kopschuw? Komen jullie uit een spannend wedstrijdseizoen? Wat als je paard een headshaker is? Bel of mail vrijblijvend naar Sanne van der Ouderaa.

Deze advertentie is geplaatst op 14-12-2011 en is 474 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: SanneO
E-mail: paardencranio@gmail.com
Telefoon 1: 06-38333682
Woonplaats: Amsterdam
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl