Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Perfect Natural Solutions - natuurproducten voor dieren

Korte omschrijving:

Perfect Natural Solutions is leverancier van hoogwaardige natuurproducten, natuurlijke voedingssupplementen en verzorgingsproducten voor dieren. Wij leveren aan diergespecialiseerde bedrijven zoals dierenartsen, therapeuten, agrarische bedrijven en dierenspeciaalzaken.

Uitgebreide omschrijving:

Perfect Natural Solutions is leverancier en distributeur van hoogwaardige natuurproducten, voedingssupplementen en verzorgingsproducten voor dieren en hun omgeving.

Deze worden voornamelijk aan diergespecialiseerde bedrijven zoals dierenartsen, therapeuten, agrarische bedrijven en dierenspeciaalzaken geleverd.

Haar grondvesten zijn stevig verankerd in een grondig ondernemerschap en de combinatie van product- en marktkennis en een groot aanbod van hoogwaardige, natuurlijke gezondheidsproducten geven Perfect Natural Solutions de benodigde professionaliteit en stabiliteit. Strevend naar hoogwaardige natuurproducten heeft Perfect Solutions dusdanig internationale raakvlakken en bevindt zich in een bestendige groei.

Naast de eigen Anti-lijn, een lijn met natuurlijke afweermiddelen tegen dazen, muggen, wespen en teken voor dieren en mensen, is Perfect Solutions de Nederlandse vertegenwoordiger van de Duitse cdVet Natuurproducten (CDVet Nederland), een compleet assortiment natuurlijke, dierspecifieke voedingssupplementen en verzorgingsproducten voor honden, katten, paarden, knaagdieren, vogels, vissen, reptielen en landbouwdieren.
Verder is Perfect Natural Solutions de Nederlandse distributeur van het Spaanse merk MenforSan, een natuurlijke verzorgingslijn voor honden, katten en paarden.

Een team van deskundige mensen op het gebied diergezondheid en natuurlijke gezondheidsproducten, maar ook vakkundige bedrijfsvoering en advisering op het gebied marketing en verkoop staat achter het bedrijf.

Kwaliteit, betrouwbaarheid en service zijn de drie zuilen waarop Perfect Natural Solutions is gebouwd en samen vormen zij het stabiele fundament van dit bedrijf.

Deze advertentie is geplaatst op 6-12-2011 en is 747 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Lennart Denkhaus
E-mail: info@ld-hoefverzorging.nl
Homepage URL: www.ld-hoefverzorging.nl
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl