Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: In-Visible Touch - Paardenmassage / TTouch / Reiki voor paarden

Korte omschrijving:

Net als mensen kunnen ook paarden te maken krijgen met spierproblemen en nogal beperkt worden in hun beweging en kunnen ook gedragsproblemen ontstaan

Uitgebreide omschrijving:

In-Visible Touch

Net als mensen kunnen ook paarden te maken krijgen met spierproblemen en nogal beperkt worden in hun beweging en kunnen ook gedragsproblemen ontstaan. Elke vorm van massage kan goede uitkomst bieden! Paardensportmassage en TTouch werkt in eerste instantie preventief, maar ook bij het genezen van aangetaste spieren zijn de resultaten positief te beïnvloeden. Daarnaast vindt ieder paard een massage fijn en geniet van de aanrakingen in het geheel.

Bij interesse kom ik ook graag naar u toe en laat tijdens een demonstratie zien welke invloed een (sport)massage/TTouch op u paard heeft. Zowel recreatiepaarden als ook wedstrijdpaarden hebben hier baat bij.

Als u verder informatie over paarden(sport)massage (stresspunttherapie), werkwijze aangeleund aan de TTouch-Methode van Linda Tellington-Jones en reikibehandelingen voor het paard wilt hebben, kunt u mijn website bezoeken, via e-mail of telefonisch contact opnemen. Op wens kan een aanvullende behandeling met Schüssler Celzouten ingezet worden

Bij telefonische contactopname graag de voicemail in spreken. Tijdens het werken met een paard neem ik geen telefoongesprekken aan.

Deze advertentie is geplaatst op 24-11-2011 en is 444 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Viooltje1968
E-mail: violaestelmann@online.nl
Homepage URL: www.invisibletouch.nl
Woonplaats: Ulicoten
Land: Nederland

In-Visible Touch
       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl