Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: CLINIC Paard&Ruiter in balans Osteopaat/Zadelpasser/Instructie

Korte omschrijving:

Clinics in Gelderland op verschillende locaties. Drie vakmensen: osteopaat, MSFCzadelpasser en holistisch instructeur werken samen om jou en jouw paard in balans te krijgen. Laat je paard controleren op blokkades, je zadel checken en je zit naar ontspannen onafhankelijk. Publiek mag reageren en vragen stellen.

Uitgebreide omschrijving:

Clinic "Tussen paardenrug en ruiterhand" Paard&Ruiter in balans

Een samenwerking tussen osteopaat, zadelpasser en holistisch instructeur.

· Wie: iedereen met een paard; recreant en wedstrijdruiter

· Waarom: paardeneigenaren de mogelijkheid bieden om paard, zadel en rijtechniek/houding in een keer onder de loep te laten nemen

Laat kleine probleempjes niet groot worden. Dit is de mogelijkheid om drie specialisten om advies te vragen.

Of je nu recreatieruiter bent en baalt van plat door de bocht gaan of als wedstrijdruiter de middendraf niet fijn krijgt: de basis moet goed zijn.

Dat begint bij een gezond paard, passend materiaal en een goede zit.

· Hoe weet jij zeker dat je paard nergens een blokkade heeft?
· En zit het zadel aan het eind van de rit nog goed?
· Kan jij een kuithulp geven zonder andere spieren aan te spannen?

Wanneer je meer wilt weten over het fysiek van jouw paard, waar een passend zadel aan voldoet en hoe je een ontspannen onafhankelijke zit krijgt, is deze clinic voor jou!

Inhoud:
Tijdens de clinic is er ruimte voor verschillende ruiters met hun paard. Zij worden door drie vakmensen onder de loep genomen. Tijdens de behandeling van paard, zadel en ruiter wordt uitgelegd wat er ontdekt wordt. Verkort wordt hierop een oplossing gegeven.

Je leert blokkades in de rug voelen en kleine onregelmatigheden herkennen door een onderzoek van de osteopaat Els Bach. Zij legt uit hoe bepaalde blokkades zich uitten tijdens het rijden en wat hieraan te doen is met een behandeling en training.

Ruiters krijgen de mogelijkheid hun zadel te laten controleren. Er kan met een ander zadel gereden worden om de verbetering te voelen. MSFC zadelpasser Fieke Branderhorst van de Equinoom legt je uit waar een passend zadel aan moet voldoen voor jouw paard.

Tot slot krijg je aanwijzingen en tips om je zit te verbeteren en helpt holistisch instructeur Mariska Sala je naar een ontspannen, onafhankelijke zit.
Tijdens dit gehele proces is de mogelijkheid om vragen te stellen vanuit het publiek. Als publiek is vanaf een afstand vaak goed de verschillen te zien en zo te leren van de deelnemers.

De clinic zal op verschillende locaties en data in Gelderland gehouden worden.

Voor meer info en aanmelden neem je contact op met:

Deze advertentie is geplaatst op 7-11-2011 en is 244 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Equi Libra
E-mail: librabalans@gmail.com
Homepage URL: librabalans.nl
Woonplaats: Arnhem
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl