Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Jouw paard(en) in nieuw Paddoc Paradise te Midwolda in Groninge

Korte omschrijving:

plek voor 3 nieuwe paarden/pony’s in een al bestaande groep van 2 ruinen van 3 en 8 jaar en een oudere merrie van 21 jaar. Op de 2 de plek in Finsterwolde bij de Tjamme kunnen 4 pony’s of 3 paarden staan. Voor meer info kan er gebeld worden met Laura 0641609418

Uitgebreide omschrijving:

Jouw paard(en) in nieuw Paddoc Paradise te Midwolda in Groningen ?
Hallo Allemaal,
Eindelijk is het zo ver dat in onze Paddock Paradise paarden en pony’s kunnen leven die een plekje nodig hebben om bij te komen , niet meer te berijden zijn of mogen genieten van hun oude dagen en alleen maar paard hoeven te zijn .
We hebben ruim 2 hectare weide met een 500 meter trail en 2 ruime en droge inloop schuilmogelijkheden met 24/7 toegang tot meerdere hooiplekken en 7 graasweiden!
Er zijn tevens 2 grote en 2 kleine stallen met de mogelijkheid tot het creëren van een eigen paddock(je). Het liefst willen we dat de paarden samen vrij kunnen rondlopen en niet apart hoeven te staan, maar soms kan het niet anders en dan is het fijn dat er wel een stal mogelijkheid is.Met de rijbak en roundpen zijn we bezig maar die zijn volgend jaar af.
We hebben voor nu HELE mooie uitrij mogelijkheden naar het Midwolda bos, Midwolder plas en Blauwestad.
Oudere paarden, die rust verdienen en lekker paard mogen zijn, en/of paarden waar niet op gereden kan worden verwelkomen wij graag. Het is voor de paarden plezierig dat ze gewoon lekker de laatste jaren rustig kunnen slijten bij ons en een leuk groep(je) paarden .
De paarden zijn allemaal welkom mits ze geen hoefijzers om hebben / beslagen zijn omdat ze dan de andere paarden (erger dan onbeslagen) kunnen verwonden.
Wij rijden zonder bit en sluiten nooit paarden op (mits het niet anders kan om medische redenen natuurlijk).
Jouw paard of pony blijft ook jouw eigendom. Het hooi, de dierenarts, de hoefsmid (standaard elke 8 weken komt de hoefsmid op bezoek), het jaarlijkse bezoek van de tandarts en andere medische kosten worden ook door jouw betaald.
De training, weidegang, verblijf en verzorging zijn tegen minimale kosten en worden per paard bepaald.
Ik ben dol op paardrijden, maar Horsmanship, loswerken, grondwerken en gymnastiseren komt (bij mij) vóór het paardrijden. Ik ben van mening dat er een goede balans bij paard en ruiter moet zijn voor er op gereden zou moeten worden.
Ook hebben we een 2e PRACHTIGE graasweide van 2.5 Hectare weide zonder trail in natuurreservaat. Er kan een vaste groep van 4 pony’s op. Er is beschutting d.m.v. natuurlijke bebossing en er is water middels een grote schone poel in het mooie natuurgebied De Tjamme te Finsterwolde. Een werkelijk UNIEKE paarden plek!
Samenvattend:
Dus we hebben totaal plek voor 3 nieuwe paarden/pony’s in een al bestaande groep van 2 ruinen van 3 en 8 jaar en een oudere merrie van 21 jaar.
Op de 2 de plek in Finsterwolde bij de Tjamme kunnen 4 pony’s of 3 paarden staan.
Voor meer info kan er gebeld worden met Laura 0641609418

Deze advertentie is geplaatst op 18-10-2011 en is 1557 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: auwra
E-mail: kouwe530@planet.nl
Homepage URL: www.horseangels.nl
Woonplaats: Midwolda
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl