Gezocht

Gezocht

Gezocht: Bijrijd(st)er gezocht voor D-pony in Emst

Korte omschrijving:

Omdat mijn zoon is gestopt met ponyrijden zijn wij op zoek naar een bijrijd(st)er die er af en toe met onze pony lekker op uit wil trekken. Het is eigenlijk gewoon een droom-pony, daarom willen wij haar ook niet kwijt. Een buitenkans voor de juiste persoon dus!

Uitgebreide omschrijving:

Omdat mijn zoon is gestopt met ponyrijden zijn wij op zoek naar een bijrijd(st)er.
Het gaat om een 6-jarige New Forest merrie van 1,45m, L1 dressuur en M-springen en inmiddels ook een keer TREC-T2 gestart. Dus geen groen ding, maar een doorgereden pony.
De pony is traditioneel opgegeroeid en bij de vorige eigenaar ook in die lijn behandeld/gehuisvest/bereden. Sinds zij hier woont wordt zij volledig PN-gehouden (in een kudde, alleen ruwvoer, geen ijzer/dekens/stal, etc) en inmiddels ook enkel nog bitloos gereden.
Het is een lieve pony, makkelijk in de omgang en "simpel te rijden" (luistert goed naar de hulpen en heeft geen streken). Buiten is zij nog wat groen, maar als ze schrikt blijft ze staan (dus geen vluchtgedrag). Eigenlijk is het gewoon een droom-pony, daarom willen wij haar ook niet kwijt.
Wij zijn op zoek naar iemand die qua maat (lengte en gewicht) past bij de pony. (op de foto zit ik er zelf op en ik ben 1,63). Iemand die volledig zelfstandig kan handelen en rijden, dus bij voorkeur een "oudere jongere" of volwassene. En die voor 100% aansluit bij onze manier van denken, maar dat spreekt voor zich.
Er zijn geen kosten aan verbonden en er hoeft ook geen "stal"-werk oid gedaan te worden.
Wie wil er met deze dame af en toe lekker op uit trekken?

Deze advertentie is geplaatst op 5-10-2011 en is 364 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: angelique hage
E-mail: angelique.hage@xs4all.nl
Homepage URL: www.trec-emst.nl
Land: Nederland



     

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl