Gezocht

Gezocht

Gezocht: Ruiter met interesse in rechtrichten omg. Ede-Wageningen

Korte omschrijving:

Voor mijn 14 jarige merrie van 1.65 ben ik opzoek naar een serieuze ruiter/verzorger die mijn merrie wil rijden/longeren/grondwerk etc. Het is een merrie met karakter en ze is erg leergierig. Door haar karakter ben ik opzoek naar iemand die ouder is dan 18 en weet van aanpakken, echter wel met geduld.

Uitgebreide omschrijving:

Voor mijn 14 jarige merrie van 1.65 ben ik opzoek naar een serieuze ruiter/verzorger die mijn merrie wil rijden/longeren/grondwerk etc.
Het is een merrie met karakter en ze is erg leergierig. Door haar karakter ben ik opzoek naar iemand die ouder is dan 18 en weet van aanpakken, echter wel met geduld.

Ik rijd mijn merrie volgens de methode van Antoine de Both en zoek iemand die
hier ervaring mee heeft of zich hier in wil verdiepen en bereid is lessen te volgen.
Het volgen van lessen/cursussen kan in overleg. Mijn merrie staat op half pension wat betekend dat als je komt rijden/verzorgen er ook moet worden uitgemest en eventueel geholpen bij het binnen halen en buiten zetten van de paarden. Daar tegen over staat dat we een erg fijne binnenbak hebben en een goed verlichte buitenbak. Spring materiaal is aanwezig en lessen op locatie is mogelijk. Mijn merrie staat tussen Wagening en en Ede gestald en er is een bushalte op max 5 minuten lopen.

Mijn voorkeur gaat uit naar iemand die ongeveer 4 dagen (mag 6) kan komen. Omdat ik mijn paard in de toekomst weer zelf kan rijden zal dit echter over enkele maanden minder worden. Een tijdelijke ruiter die een uitdaging erbij zoekt of een ander paard om tijdelijk te rijden is dus ook een optie.

Deze advertentie is geplaatst op 5-10-2011 en is 213 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Madieke
E-mail: madieke21@hotmail.com
Woonplaats: Wageningen
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl