Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Lichamelijke problemen of onduidelijke klachten? Thermografie!

Korte omschrijving:

Soms heb je het idee dat je dier niet goed in zijn vel zit, maar het dier kan je niet vertellen wat er met hem of haar aan de hand is. Thermografie kan in zo’n situatie de uitkomst bieden!

Uitgebreide omschrijving:

Met hulp van thermografie kunnen ondermeer problemen aan het licht gebracht worden op het gebied van:
• spieren en pezen in rug/hals/benen;
• spijsvertering;
• oude verwondingen;
• inspuitingen.

Deze diervriendelijke methode brengt via infrarood foto’s het gehele dier in beeld. Door de beelden zorgvuldig te interpreteren kan advies worden gegeven in welke richtingen verder onderzoek of behandeling van het dier mogelijk zijn. Thermografie is daarmee een stuk van de puzzel en helpt ons te begrijpen wat het dier probeert aan te geven.

Voor mijn opleiding ben ik op zoek naar paarden om opnames en rapportages van te maken. Dit tegen een gereduceerd tarief (50,- € en reiskostenvergoeding 0,31 €/km vanaf standplaats Nootdorp). De rapportage wordt door een paardendierenarts en een paardenthermograaf beoordeeld. Interesse? Mail dan naar: cox-thermografie@ziggo.nl of bel 06-4202.7150((za,zo,ma,di)

De getoonde foto is die van mijn inspiratiebron, om een indruk te geven hoe een IR-opname(temp.schaal verwijderd) er uit ziet. Dit paard laat op de foto een reactie in de hals zien. Verder is opvallend dat de rug en billen kouder zijn. Kijk ook eens op de site van mijn opleiding: www.ICETD.com

Deze advertentie is geplaatst op 19-6-2011 en is 649 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Gerda Cox
E-mail: cox-thermografie@ziggo.nl
Land: Nederland


       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl