Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: 11 en 12 juni 2011 TREC Frasselt

Korte omschrijving:

Na de leuke en gezellige eerste editie van TREC Frasselt in oktober, organiseren we ook dit jaar weer een TREC. Slechts 3 km over de NL grens, en 15 km onder Nijmegen. Met een mooie orientatierit door het prachtige heuvelachtige Reichswald en op zondag een gangenproef en een leuk en uitdagend vaardigheidsparcours. Kijk voor meer info op www.trec-training.nl

Uitgebreide omschrijving:

TREC Frasselt

Test je vaardigheden!

Wat houdt T.R.E.C. precies in? De letters T.R.E.C. staan voor de Franse afkorting "Techniques de Randonnée Equestre de Competition". De meest landen hanteren deze naam, omdat de sport een Franse uitvinding is. De oorsprong van deze wedstrijdsport is een bekwaamheidstest voor ruitertoeristen, waardoor ze overal paarden konden huren om trektochten te maken. Een soort van ruiterbewijs maar dan veel uitgebreider! T.R.E.C. bestaat uit drie afzonderlijke onderdelen, welke de capaciteit van ruiter en paard test onder de omstandigheden die voor kunnen komen bij het rijden van buitenritten.

Doe ook mee met deze leuke tak van paardensport en schrijf je in, vindt je het leuk om zo'n wedstrijd van dichtbij mee te maken maar wil je nog niet deelnemen? We zijn ook nog op zoek naar vrijwilligers, ervaring niet nodig je krijgt duidelijke instructies.

Kijk voor meer info op www.trec-training.nl

Deze advertentie is geplaatst op 1-5-2011 en is 606 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Alegria
E-mail: k.vanburk@t-online.de
Homepage URL: trec-training.nl
Woonplaats: Frasselt
Land: Duitsland

TREC Frasselt
       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl