Gezocht

Gezocht

Gezocht: Leuke verzorgster voor lief paard

Korte omschrijving:

Voor mijn lieve paard Helena ben ik op zoek een leuk persoon, die er zin in heeft om twee of drie keer per week (door de weeks) haar lekker te poetsen, te wandelen en te spelen.

Uitgebreide omschrijving:

Helena

Voor mijn lieve paard Helena ben ik op zoek een leuk persoon, die er zin in heeft om twee of drie keer per week (door de weeks) haar lekker te poetsen, te wandelen en te spelen. Helena is een vrij rustige dame van ongeveer 1 meter 65 en staat in Chaam in kuddeverband in de weide. De groep bestaat uit acht merries, waarvan Helena de leidmerrie is. De boerderij ligt vlak naast het bos, waar je heerlijk met haar de natuur in kunt.

Wegens omstandigheden kan Helena nu niet bereden worden, dus ik ben op zoek naar iemand die daar geen waarde aan hecht en gewoon een band met dit leuke paard wil opbouwen door samen de natuur in te gaan, te knuffelen en te spelen. Zij is gewend om benaderd te worden via de natuurlijke manier (bijv. Hempfling, Terra-Natura) en ik zoek dus ook iemand die op deze manier met haar wil werken. Omdat Helena uit de wei gehaald moet worden zonder dat de andere dames ontsnappen, zoek ik iemand die wel de nodige ervaring heeft en zijn/haar mannetje kan staan. Ik vind het belangrijk dat er met Helena consequent en eerlijk wordt omgegaan, vanuit wederzijds respect en leiderschap. Ze vindt het prachtig om aandacht te krijgen en gaat graag met je mee, bij voorkeur om een kunstje voor je uit te voeren.

Omdat ik zelf wegens ziekte en afstand (ik woon in Rotterdam) maar één keer per week in het weekend naar Helena toe kan, zoek ik een fijn persoon die twee a drie vaste dagen per week - door de weeks – lekker met Helena aan de slag zou willen.

Als je besluit met dit paard een band op te bouwen, zul je daar beslist een leuke tijd aan beleven!

Als je nog vragen hebt, of eens wilt komen kijken, mail of bel dan gerust op 06-13528603.

Deze advertentie is geplaatst op 22-4-2011 en is 393 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Lotte van der Doorn
E-mail: lotte@vanbebberen.com
Woonplaats: Rotterdam
Land: Nederland

Helena
       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl