Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Lieve Haflinger

Korte omschrijving:

Deze lieve merrie is uiterst betrouwbaar en heel erg mensgericht. Ze hinnikt gelijk als ze je ziet aankomen en komt ook direct op je aflopen.

Uitgebreide omschrijving:

Lizzie is een hele brave haflinger merrie van bijna 16 jaar die het heerlijk vind om geknuffeld te worden en is erg mensgericht en hinnikt meteen zodra ze je in de gaten heeft en komt direct naar je toe. Ze zal nooit schoppen, slaan of bijten.
Ook heeft ze een aantal jaar geleden een prachtig veulen gehad (haar vader = Winterberg)
Ze is ongeveer 1.41 cm.
Zij heeft vorig jaar zomer een peesblessure gehad, maar kan nu weer 2 keer per week recreatief een buitenritje maken met een niet te zwaar persoon, het zal natuurlijk wel een zwakke plek blijven dus longeerwerk of dressuur/spring zal er niet meer bij zijn. Uitermate geschikt voor een kinderboerderij waar ze af en toe eens met wat kinderen op haar rug mag lopen is helemaal goed natuurlijk of haar nog een keer laten veulenen.
Ze kan natuurlijk de hele dag buiten, mits er een plek is waar ze beschutting kan vinden bij hele harde wind of regen (zoals bijv een schuilstal). Bij ons staan de paarden de minder mooie dagen 's avonds op stal of in een paddock, overdag in de wei.

Voor meer info kunt u mailen of bellen.
Uiteraard zoeken we geen handelaren, maar 'n lieve nieuwe eigenaar!!

Deze advertentie is geplaatst op 18-4-2011 en is 799 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Hel
E-mail: abels95@zonnet.nl
Woonplaats: Epe
Land: Nederland


       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl