Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Lieve Haflinger en vrolijke Welsh

Korte omschrijving:

Lizzie en Silver zijn dol op elkaar, maar we zoeken voor hen beiden een nieuw tehuis waar ze goed en met respect behandelt zullen worden. Ze zijn superlief in de omgang en kunnen natuurlijk ook apart van elkaar naar een nieuwe baas.

Uitgebreide omschrijving:

Lizzie is een hele brave haflinger merrie van bijna 16 jaar die het heerlijk vind om geknuffeld te worden en is erg mensgericht (haar vader = Winterberg) en hinnikt meteen zodra ze je in de gaten heeft en komt direct naar je toe. Ook heeft ze een aantal jaar geleden een prachtig veulen gehad. Ze is ongeveer 1.41 cm.
Zij heeft vorig jaar zomer een peesblessure gehad, maar kan nu weer 2 keer per week recreatief een buitenritje maken met een niet te zwaar persoon, het zal natuurlijk wel een zwakke plek blijven dus longeerwerk of dressuur/spring zal er niet meer bij zijn.

Silver is een 22 jarige Welsh merrie, eigenlijk heet ze Barra, maar door haar prachtige witte vacht hebben we haar Silver genoemd (haar vader = Dyfed Geraint).
Ze is dol op springen en buitenrijden en bokken doet ze echt nooit. Ze is minder knuffelig dan Lizzie, maar komt in de wei wel direct naar je toe met een vrolijke hinnik. Haar hoogte is ongeveer 1.15 cm.

Beide ponies kunnen de hele dag buiten, mits er een plek is waar ze beschutting kunnen vinden bij hele harde wind of regen (zoals bijv een schuilstal). Bij ons staan ze de minder mooie dagen 's avonds op stal of in een paddock, overdag in de wei.

Voor meer info kunt u mailen of bellen.
Richtprijs:
voor Lizzie 800 euro (inclusief hoofdstel en halster),
voor Silver 350 euro(inclusief hoofdstel, zadel en halster)
of beide ponies samen voor 1000 euro.
Uiteraard zoeken we geen handelaren!!

Deze advertentie is geplaatst op 18-4-2011 en is 754 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Hel
E-mail: abels95@zonnet.nl
Woonplaats: Epe
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl