Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: helpende of genezende Remedies

Korte omschrijving:

met 1001 toepassingen edelstenen remedies zijn net zo iets als de bach remedies maar dan werken ze sneller en krachtiger in bij paarden. Ik heb pollenallergie remedie die het goed doet. hoest remedie.pijn remedie de exzeen remedie loopt als een trein en werkt zeer goed.mijn ik heb nog veel meer ook voor paarden die geestelijk in de knoop zitten of wat extra energie kunnen gebruiken.

Uitgebreide omschrijving:

De hoge kwaliteit Remedies op basis van zuivere edelstenen en kristallen helpen u o.a. bij het verbeteren van uw vitaliteit en gezondheid, het bestrijden van veel lichamelijke kwalen, het verbeteren van diverse lichaamfuncties, het activeren van uw emotionele lichaam, het verlevendigen van uw etherische lichaam en het stimuleren van uw geestelijke vermogens. De verschillende Edelsteen Remedies helpen u bij alle denkbare en zelfs voor onmogelijk gehouden toepassingen en zijn daarmee een waardevol instrument bij natuur-therapeutische behandeling en geestelijke genezing.

De werking van Edelsteen Remedies is voor elke soort hier kort en karakteristiek beschreven, maar toch is voor ieder mens of dier de werking heel persoonlijk.

kijk voor meer info. op http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/edelstenenremedies/
waar je ook kan bestelen

Deze advertentie is geplaatst op 30-3-2011 en is 565 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: ing
E-mail: kooiinger@hotmail.com
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl