Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Tien PN projekt-paarden

Korte omschrijving:

Tien geharde PN paarden in Zweden, gewend aan kuddebestaan 24/7 buiten in ruig terrein met schuilstal, zonder ijzers in de leeftijd van 1-20 jr, weinig gehanteerd, sommige in ver verleden recreatief bereden. Sterk en gezond. Zweedse halfbloeden met knapstrupperbloed. Ivm leeftijd eigenaars.

Uitgebreide omschrijving:

Misschien iets voor een kundig persoon met een teveel aan tijd?

Op verzoek van twee broers of leeftijd, plaats ik hier in zweden a.s. zaterdag een advertentie voor de 10 paarden die momenteel in hun bezit zijn. Door hun leeftijd zijn ze niet meer in staat de betreffende paarden de zorg te geven die nodig is.

Het gaat vnl om Zweedse Halfbloedpaarden, een aantal met knapstupperbloed. (1/4). Een D/E pony heeft daarnaast vleugje fjordenbloed.
Leeftijd tussen 1 en 20 jaar. Ruinen en merries.
Een paar paarden zijn bereden, maar dat is alweer een poos geleden.
De overigen zijn niet bereden, w.o. ook paarden tot 7 jaar.
Deze dieren zijn dus iig niet te vroeg in gereden en hebben niets geleden.
De paarden die wel gereden zijn, werden uitsluitend recreatief bereden.

De paarden zijn de laatste jaren doch ook zeer weinig gehanteerd. Vandaar dat het geen beginnerspaarden zijn. (hoewel de meeste behoorlijk cool zijn in hun hoofd)

De geharde paarden staan al een leven lang in kuddeverband 24/7 buiten, zonder dekens, maar wel met schuilstal en zijn gewend aan gecoupeerd (vaak zeer groot) terrein, met veel rotsen en gehard. In de zomer stonden ze vaak in een groot natuurgebied.
Geen van de paarden heeft ijzers en ze hebben allen harde hoeven.
Gedegen weerstand/nooit ziek.

De afstand is natuurlijk lastig, maar voor iemand die meerdere paarden tegenlijk wil invoeren, wellicht toch haalbaar. Prijs zal zeer redelijk zijn, doch wel boven slachtprijs, omdat het niet de bedoeling is dat ze daar eindigen.
Kleuren: donkerbruin, bruin met zw manen en staart, vos, valk, deels gevlekt ... sommige hebben werkelijk aparte kleuren.
Foto's op aanvraag na zaterdag, alleen voor mensen die werkelijk interesse hebben en referenties

Mocht iemand serieus geinteresseerd zijn en de paarden ter plekke willen bekijken, dan is een overweging van goedkope vlucht van ryan air wellicht een optie. Vervoer in zweden en naar paarden kan in overleg en tegen vergoeding worden geregeld.

Deze advertentie is geplaatst op 29-3-2011 en is 694 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Sandra van Bommel
E-mail: sandra_1960_@hotmail.com
Homepage URL: www.sandraberg.nl
Woonplaats: Bredaryd, Slättö
Land: Zweden


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl