Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Zeer goed huis gezocht voor prachtige Arabier

Korte omschrijving:

Hij heet Badir en is op 5 jarige leeftijd gecastreerd en als ik het goed begreep is hij nu 6 jaar oud. Het is een koffievos van ong. 1.55m Badir heeft papieren en afstamming is Balasjow x Parabel. Badir heeft een geweldig karakter, wakker en wil zich graag laten zien. HIj is recreatief, dressuurmatig gereden en de laatste tijd recreatief westren. Badir is verleden jaar een paar keer meegeweest langs de weg en dat ging goed, hij let wel op dingen maar blijft braaf. Ook is hij meegeweest naar het strand wat hij een geweldige ervaring vond.

Uitgebreide omschrijving:

3 weken geleden is een vriendin van mij overleden na een lang gevecht tegen kanker.
Een paar dagen voordat ze overleed heeft ze mij gevraagt een van haar paarden over te nemen om zelf te houden, maar helaas hoe graag ik het ook zou willen red ik dat financieel niet dus heb ik haar gezegt dat ik een perfecte koper/eigenaar voor hem zou gaan zoeken en daar was ze erg blij mee.
Ze heeft haar hele leven letterlijk geknokt en hard gewerkt om een spaanse arabieren fokkerij op te bouwen wat nu overgenomen word door haar vriend en die gaat haar droom nu verder afmaken maar hij moet het nu dus financieel alleen doen.

Het paardje wat ik van haar heb is een prachtige russische arabier ( met een barok uiterlijk) die ze toendertijd als jaarling had gekocht voor gezeldschap van een jonge hengst die bij haar is geboren.
Hij heet Badir en is op 5 jarige leeftijd gecastreerd en als ik het goed begreep is hij nu 6 jaar oud.
Het is een koffievos van ong. 1.55m

Badir heeft papieren en afstamming is Balasjow x Parabel.

Badir heeft een geweldig karakter, wakker en wil zich graag laten zien. HIj is recreatief, dressuurmatig gereden en de laatste tijd recreatief westren.

Badir is verleden jaar een paar keer meegeweest langs de weg en dat ging goed, hij let wel op dingen maar blijft braaf. Ook is hij meegeweest naar het strand wat hij een geweldige ervaring vond.

Wat mijn vriendin voor hem zoekt is een maatje want dat heeft hij nodig. Iemand die lekker recreatief/dressuurmatig met hem gaat rijden. Een plek waar hij lekker veel naar buiten kan en waar hij gezeldschap heeft. Bij haar in de groep viel hij steeds erbuiten.

Badir heeft alleen een 3tje op de sprong en ondervind hier geen hinder van.

Het is een super paard voor iemand die echt een kameraad zoekt.

Deze advertentie is geplaatst op 26-3-2011 en is 857 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Luna11
E-mail: rockystar11@hotmail.com
Land: Nederland



     

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl