Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: 2 mooie kwpn merries te koop

Korte omschrijving:

Te koop twee lieve kwpn merries. Een bruine merrie van 12 jaar en een voskleurige merrie van bijna 6 jaar. De 6 jarige merrie is bij ons geboren en de 12 jarige merrie heb ik op 7 jarige leeftijd gekocht van de fokker.

Uitgebreide omschrijving:

Helaas wegens tijdgebrek moet ik mijn twee merries verkopen. Ik doe het niet graag maar zie geen andere oplossing. Dus bij deze:
12 jarige merrie: Rosaminka
Deze merrie heb ik gekocht toen ze 7 was. Ze is erg braaf en schrikt niet snel. Ze is 1.65 hoog, maar oogt groter vanwege haar bouw. Vanwege een blessure is ze helaas niet meer geschikt voor het dagelijks werk. Wel zou ze geschikt zijn voor de fokkerij of als gezelschapspaard. Ze heeft mij altijd erg geholpen bij de jongere merrie vanwege haar kalme karakter.
6 jarige merrie: Amazone
Amazone is bij ons in 2005 geboren en toen ze 4 was door mijzelf beleerd met behulp van mijn rijinstructrice. Ik heb haar beleerd volgens het rechtrichten (Antoine de Bodt) en ben gelijk met haar bitloos gaan rijden. (ze heeft nog nooit een bit ingehad) Ze kent het logeren, werken aan de hand en het rijden. Als onbeleerd paard was ze erg onzeker en schrikkerig, tijdens het werken met haar is dit schrikkerige/onzekere veel minder geworden, tot bijna niet. Het is wel een erg gevoelig paard, dat met hele kleine hulpen of soms alleen al gedachten gereden kan worden. Ik kan en wil nog veel meer over beide paarden vertellen, maar dan moet u gewoon maar even bellen of mailen.
tel: 0625088807 (graag bellen na 17.00 uur) (woonplaats: vlakbij emmen)
Het lukte me niet om foto's te plaatsen, deze kan ik via de mail toesturen.

Deze advertentie is geplaatst op 20-3-2011 en is 961 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Lianne Duursema
E-mail: duursema.ha@gmail.com
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl