Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: 2 goedgekeurde Lusitano fokmerries

Korte omschrijving:

wegens beƫindigen van de lusitano fokkerij. Negativa: mijn 17 jarige lusitano merrie Negativa (noem haar Diva). Diva is goedgekeurd met 70,5 punten, geeft grote, en super bewegende veulens (op de foto is het de witte merrie), alleen voor fokkerij. Diva is nu niet drachtig. Wordt in het voorjaar gedekt. Prijs: Nader over een te komen. Gratis: met de teruggave van haar veulen wat in 2012 wordt geboren. En haar dochter: Urraca. Urraca: Voor een goed tehuis mijn 9 jarige drachtige Lusitano merrie Urraca (is in juni 2011 uitgerekend) 65,5 punten. Heeft inmiddels twee mooie veulens gegeven. Is gereden en betuigd, dit is echter al meer dan een jaar geleden. Voor meer informatie, foto's, filmpjes en bloedlijnen kijk op: www.StalQuoVadis.com

Uitgebreide omschrijving:

Negativa

wegens beƫindigen van de lusitano fokkerij.

Negativa: mijn 17 jarige lusitano merrie Negativa (noem haar Diva). Diva is goedgekeurd met 70,5 punten, geeft grote, en super bewegende veulens (op de foto is het de witte merrie), alleen voor fokkerij. Diva is nu niet drachtig. Wordt in het voorjaar gedekt. Prijs: Nader over een te komen. Gratis: met de teruggave van haar veulen wat in 2012 wordt geboren.

En haar dochter: Urraca.

Urraca: Voor een goed tehuis mijn 9 jarige drachtige Lusitano merrie Urraca (is in juni 2011 uitgerekend) 65,5 punten. Heeft inmiddels twee mooie veulens gegeven. Is gereden en betuigd, dit is echter al meer dan een jaar geleden.
Voor meer informatie, foto's, filmpjes en bloedlijnen kijk op: www.StalQuoVadis.com

Deze advertentie is geplaatst op 7-3-2011 en is 600 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Stal QuoVadis
E-mail: ingrid@stalquovadis.com
Homepage URL: www.StalQuoVadis.com
Woonplaats: Sneek
Land: Nederland

Negativa
Urraca
     

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl