Gezocht

Gezocht

Gezocht: sms'ssen voor nieuwe opvang paarden!

Korte omschrijving:

De Dierenbescherming Amsterdam is een sms-actie gestart voor het behoud van Paardenopvang Amsterdam. De opvang voor verwaarloosde, mishandelde en zieke paarden moet per 1 januari verhuizen, maar er is niet genoeg geld om de nieuwe locatie geschikt te maken voor de opvang van de dieren. Het publiek wordt daarom opgeroepen het woord ‘paarden’ te sms’en aan 4333. Per verzonden bericht wordt 1,50 euro aan de opvang gedoneerd.

Uitgebreide omschrijving:

Dag allemaal, zie onder het bericht. Willen jullie sms'ssen voor een nieuwe Paardenopvang in Amsterdam?

groeten,
Frans.

Sms-actie voor Paardenopvang Amsterdam
.
De Dierenbescherming Amsterdam is een sms-actie gestart voor het behoud van Paardenopvang Amsterdam. De opvang voor verwaarloosde, mishandelde en zieke paarden moet per 1 januari verhuizen, maar er is niet genoeg geld om de nieuwe locatie geschikt te maken voor de opvang van de dieren.

Het publiek wordt daarom opgeroepen het woord ‘paarden’ te sms’en aan 4333. Per verzonden bericht wordt 1,50 euro aan de opvang gedoneerd.

Volgens Eva de Joost van Dierenbescherming Amsterdam is de paardenopvang in de regio erg belangrijk. ‘Er zijn geen andere mogelijkheden in de regio om deze dieren op te vangen. Dat komt door ruimtegebrek, maar ook door de kosten die gemoeid zijn met de verzorging van paarden.’

Met name bij dat laatste punt ziet zij grote problemen ontstaan. ‘Veel mensen staan niet stil bij de kosten als zij een paard willen houden. Gevolg is dat er niet meer voor het paard gezorgd kan worden. Het dier belandt in de opvang of - nog veel erger - bij de slager’, zegt De Joost.

Samenwerking

De Paardenopvang Amsterdam vangt sinds 2005 paarden en pony’s op. Een aantal dieren in de opvang is zo opgeknapt dat ze geadopteerd kon worden door een nieuwe eigenaar. De nieuwe locatie, een oude stadsboerderij, moet worden verbouwd om de dieren op te kunnen vangen.

De totale kosten voor de verbouwing zijn veertigduizend euro. Om dit bedrag via de sms-actie bij elkaar te krijgen werkt de Dierenbescherming Amsterdam samen met de lokale Partij voor de Dieren, de Sophia-Vereeniging en de Paardenopvang. De actie duurt nog tot 31 januari 2011.

.

5 days ago

Dierenbescherming.nl - Nieuws - Sms-actie voor Paardenopvang Amsterdam dierenbescherming.nl

Ik wil er nog even bij vermelden dat het om een eenmalige sms gaat van 1,50euro en dat hier geen abonnementsform aan vast zit.
Natuurlijk kan je wel zo vaak je wilt smsen.

Ik heb gisteren nog kontakt gehad met de beheerder van de paardenopvang en momenteel zitten ze al op 17000euro, dus mensen, kom op, ze doen hier fantastisch werk.

Deze advertentie is geplaatst op 7-1-2011 en is 333 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Fransje
E-mail: francie_k@hotmail.com
Woonplaats: Amstelveen
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl