Gezocht

Gezocht

Gezocht: Gezocht lieve eigenaar voor parelli pony!

Korte omschrijving:

Mijn pijn in me hart zoek ik voor mijn Shadow een nieuwe eigenaar die hem veel aandacht, beweging en liefde kan geven. Shadow is een ruin van alweer 18 jaar oud. Maar dat is nog helemaal niet te merken. Het is een nrps van schofthoogte 1.47.

Uitgebreide omschrijving:

Shadow

Shadow is een NRPS van 18 jaar. Het is een ruin van schofthoogte 1.47.
Voor shadow is de afwisseling erg belangrijk. Alleen maar elke dag rondjes rijden in de bak vind hij maar niks. Hij is erg gek van het bos en strand. Lekker hard gaat hij dan. Buiten stroomt de adreline door zijn lijf. Met 2 paarden is hij 200% verkeers mak, alleen is hij soms wat minder stoer.

Met shadow doe ik parelli (natural horsemanship). Hij loopt overal lekker los mee op het erf. Ik rijd bitloos en boomloos . Ik ben nu zo ver dat ik helemaal los kan rijden. Hij veranderd van gang op energie en draait door te kijken. Het is een hele lieve pony, hij is erg op de mens gesteld. DIt komt daardat hij 9 jaar lang bij de vorige eigenaar op het erf stond, samen met nog een shetlander. Hij is dus ook erg gek van kleine pony,s. Ook is hij gek van kinderen en honden zijn ook geen probleem.

Shadow heeft ook 7/24 p dag buiten gestaan, dus dat is hij gewend.
Shadow heeft nooit problemen gehad, betreft zijn gezondheid.

Shadow is heel belangrijk voor mij, we hebben en speciale band, maar ik wil niet egoïstisch zijn en hem houden terwijl hij beter verdiend. Ik zoek dus iemand die veel tijd en aandacht heeft voor hem.

Deze advertentie is geplaatst op 21-12-2010 en is 740 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: angela_shadow
E-mail: angelabuscop@gmail.com
Land: Nederland

Shadow
shadow
shadow
shadow
shadow
shadow
shadow
shadow
shadow
 

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl