Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Jonge paarden beleren in de franse Limousin!

Korte omschrijving:

Voorjaar 2011 gaan wij weer een groep sportpaarden en haflingers de eerste beginselen van de mens-paard verhouding bijbrengen. Leer in twee weken hoe je een paard uit een wilde kudde tot een maatje kunt maken. Ervaar hoe het is om te werken met jonge paarden, rechtstreeks uit een wilde kudde! We gebruiken een methode gebaseerd op natural horsmanship, met veel aandacht voor de individualiteit van het dier. Oefen hier onder deskundige begeleiding en leer de fijne kneepjes voor je eigen paard of pony! Voor logies kan gezorgd worden, tevens is er mogelijkheid voor kamperen.

Uitgebreide omschrijving:

Jonge Paarden beleren in de Franse Limousin
Voorjaar 2011 gaan wij weer een groep sportpaarden en haflingers de eerste beginselen van de mens-paard verhouding bijbrengen. Leer in twee weken hoe je een paard uit een wilde kudde tot een maatje kunt maken.

Ervaar hoe het is om te werken met jonge paarden, rechtstreeks uit een wilde kudde! We gebruiken een methode gebaseerd op natural horsmanship, met veel aandacht voor de individualiteit van het dier. Oefen hier onder deskundige begeleiding en leer de fijne kneepjes voor je eigen paard of pony!

Voor logies kan gezorgd worden, tevens is er mogelijkheid voor kamperen.
Neem voor meer informatie contact op.

Deze advertentie is geplaatst op 19-12-2010 en is 251 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: paardenboerderijfrankrijk
E-mail: mariekevherk@hotmail.com
Homepage URL: www.joiedevivre.webklik.nl
Woonplaats: Bord Saint Georges
Land: Frankrijk


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl