Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Western/Paardefluisteren/Natural Horsemanship/Click.training

Korte omschrijving:

Natural Horsemanship Westernles Mogelijkheden in –Trail – Horsemanship – Reining - Pleasure Paardenfluisteren/Grondwerk/Freestylen Clickertraining Hond en paard Duotraining (Workshop ½ dag) Veilig buitenrijden met eigen paard (Workshop ½ dag) Paardencoaching Schriktraining beginner Cursusduur: 1,5 uur in bak (alle oefeningen op beschermd terrein) Minimaal 4 deelnemers. Schriktraining gevorderd(alle oefeningen op/en buiten beschermd terrein) (Alleen mogelijk na volgen van schriktraining beginner) Minimaal 4 deelnemers. Cursusduur: 1 x 1 uur in bak en 2 x 1 uur op verschillende tijdstippen buiten de bak.

Uitgebreide omschrijving:

Horse Solutions 8erhoek
horsesolutions8erhoek@upcmail.nl
www.horsesolutions8erhoek.nl

Yvonne Koolhaas 06 – 22349696 / 0315 – 683989

Natural Horsemanship les
Westernles : Mogelijkheden in disciplinesTrail – Horsemanship – Reining - Pleasure
Paardenfluisteren/Grondwerk/Freestylen
Clickertraining
Hond en paard Duotraining (Workshop ½ dag)
Veilig buitenrijden met eigen paard (Workshop ½ dag)
Paardencoaching
Schriktraining beginner Cursusduur: 1,5 uur in bak
(alle oefeningen op beschermd terrein)
Minimaal 4 deelnemers.

Schriktraining gevorderd(alle oefeningen op/en buiten beschermd terrein)
(Alleen mogelijk na volgen van schriktraining beginner)
Minimaal 4 deelnemers.
Cursusduur: 1 x 1 uur in bak en 2 x 1 uur op verschillende tijdstippen buiten de bak.

Ook voor de recreatieve ruiter kan ik volop mogelijkheden bieden. Niet alleen western maar bijvoorbeeld grondwerk als basis en eventueel een mix van dressuurmatig met horsemanship zou voor jouw de ideale mix kunnen zijn.

Mijn werkwijze is vraag georiënteerd. Ik leg uit waarom we dingen op een bepaalde manier van een paard vragen. Ik werk graag op basis van gelijkwaardigheid en respect zowel naar mens als naar het dier toe. Met passie breng ik een stukje maatwerk dat afgestemd is zowel op de eigenaar/ruiter als ook op het paard zodat er meer interactie tussen beiden ontstaat. We kunnen alle mogelijkheden eens doornemen. Hoeveel mensen zijn er niet ontevreden met de manier waarop ze nu met hun paard bezig zijn? Het is toch heerlijk om een eenheid te kunnen vormen samen met je paard, zowel in de bak als buiten of waar je maar wenst? Eventuele problemen met paarden kunnen wij samen met de eigenaar aanpakken. Voorbeelden zijn schrikken, steigeren, angsten wegnemen van paarden. Vaak kan je met observeren al zien wat er aan de hand kan zijn. Soms ligt de oorzaak in het verleden. Door dit te proberen uit de vinden op verschillende manieren kan je paard en eigenaar dichter bij elkaar brengen. Dit kan d.m.v. paardefluisteren, clickertraining en gewoon door kijken naar voer/werkschema/ huisvesting e.d. samen kom je vaak verder dan alleen. Een ander persoon kan vaak een frisse kijk hebben op jouw probleem.

Ik heb 35 jaar ervaring opgedaan met diverse paarden, in mijn jeugd dressuurles, springles, later westernles, trail-les gehad. Ik ben een aantal keren een weekend bij Emiel Voest geweest. Ik heb clinics mee mogen maken van diverse anderen zoals Monty Roberts,Pat Parelli en Eddy Modde op de Equitana, Chris Irwin, Pat Parelli en Eddy Modde, Nataly Penquit. Ik heb diverse workshops gevolgd waaronder paardencoachen van Bureau Wind, gedrags-therapie van Debbie Rijnders. Van Chris Irwin heb ik nog Natural Horsemanshiples gehad. Bij Stal Mansour in Arnhem heb ik deelgenomen in een politiepaardentraining. Verder heb ik nog deelgenomen aan een working Cowhorseclinic welke gegeven werd door een Canadese cowboy. Ik heb western/trailles gehad van Melanie Hansen, Karin van Bekkum, wedstrijdclinics van Chris Knol.

De prijzen zijn op aanvraag, exclusief huur van een binnenbak en zonder voorrijkosten.
Bij een reisafstand van meer dan 10 km vanaf 7071 PM Ulft - Gelderland, reken ik € 0,30 per km.

Voorwaarden voor deelname cursussen (op eigen risico)

Thuisbasis van ons is een buitenbak in Terborg, (omgeving Doetinchem), elders zullen maneges gereserveerd moeten worden of zal gebruik van uw eigen bak gemaakt kunnen worden

Deze advertentie is geplaatst op 5-12-2010 en is 1364 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: horseandme
E-mail: h.klompenhouwer8@chello.nl
Land: Nederland


       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl