Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Wij hebben nog plek voor 1 hengst- of merrieveulen!

Korte omschrijving:

Wij hebben nog plek voor 1 hengst- of merrieveulen in onze natuurlijke veulenopfok in Winterswijk! 750,00 euro per jaar.

Uitgebreide omschrijving:

Hallo, Wij hebben nog plek voor 1 hengst- of merrieveulen in onze natuurlijke veulenopfok in Winterswijk. Bij ons gaan de veulens van 1 november tot ca half maart 's nachts naar binnen maar de deur van de schuur staat altijd open. Overdag gaan ze naar buiten, wat voor weer het ook is. Momenteel hebben wij 3 hengsten, 2 merrieveulens en Oma Wies (30 jarige d-pony) samen in de wei lopen. Oma zet de veulens als het nodig is op hun plek.

Na de winter gaan de hengsten naar de hengstenafdeling, de afrastering is daar 170cm hoog en voorzien van een goed schrikapparaat. De hengsten mogen bij ons hengst blijven tot ze weer worden opgehaald.

In de wintermaanden krijgen ze volop hooi, kuilvoer, brokken en indien het echt koud is wordt het aangevuld met mais. Ze lopen 24/7 buiten, wel is er een schuilgelegenheid aanwezig.

Merries lopen apart van de hengsten en de afrastering is op sommige plekken niet zo hoog, we hebben we nergens prikkeldraad.

Heeft U interesse, kom gerust vrijblijvend een kijkje bij ons nemen. Mocht U besluiten uw paard bij ons te stallen bent U altijd van harte welkom om te komen.. ook onaangekondigd; wij hebben niks te verbergen.

Mvg John & Jeanine Arendsen-Westerveld

Deze advertentie is geplaatst op 24-11-2010 en is 1359 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: paardenhouderij de glooing
E-mail: bibispetter@planet.nl
Telefoon 1: 0616112518
Straat en nummer: deunkmolenweg 1a
Postcode: 7115 aj
Woonplaats: winterswijk
Land: Nederland




   

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl