Gezocht

Gezocht

Gezocht: Bijrijder voor 2 Friezen in Helchteren (Limburg B)

Korte omschrijving:

Bijrijdster gezocht voor 2 Friese merries in Houthalen-Helchteren (Limburg, België).

Uitgebreide omschrijving:

Mello

Hey paardenliefhebbers,

Even voorstellen: ik heb 2 Friese merries van 7 jaar oud, en een 14-jarige BWP ruin... 3 schatten van paarden :-D Ze beschikken over een zo natuurlijk mogelijke omgeving, ze staan 24/24 buiten in hun weide met schuilstal.
Eén keer per week volg ik dressuurmatige rijlessen bij Lisanne Thomas (www.indigohorse.nl). Alle 3 de paarden worden bitloos gereden en met een boomloos zadel. De Friese dametjes zijn zelfs volledig bitloos ingereden. Ze worden vooral in de paddock gereden, maar zijn ook al mee op buitenrit geweest. Door mijn (chronisch) tijdsgebrek, hebben ze jammer genoeg een tekort aan beweging. Ik kom er niet toe om elk van mijn 3 paardjes elke week te rijden (ze kunnen de beweging nochtans heel goed gebruiken ;-) ).
Ik maak supergraag ontspannende buitenritten... Omwille van de veiligheid, en ook omdat het gewoon leuker is, doe ik dit echter enkel samen met een andere ruiter.

Vandaar dat ik op zoek ben naar een ervaren, meerderjarige (18+), vrouwelijke ruiter die mijn Friese merries wil bijrijden.
Ben jij een rustige amazone met voldoende ervaring en verantwoordelijkheidszin die zin heeft om deze paardjes dressuurmatig wat bij te scholen en beweging te bieden tijdens buitenritten?
Ik vind het wel belangrijk dat je zelf een tijdje rijlessen zou volgen bij Lisanne. Dat is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook heel erg leerrijk. De lessen gaan elke vrijdagnamiddag door.
Je hoeft zeker geen topruiter te zijn, maar je moet wel een onafhankelijke zit hebben en een zachte hand. En natuurlijk behandel je mijn paarden steeds eerlijk en correct.
Als het klikt tussen jou en mijn Friezen, is het dus de bedoeling dat je regelmatig in de piste of op buitenrit met hen rijdt.

Deze lieve paardjes staan bij mij thuis in Helchteren (Limburg, België). Hier zijn heel wat prachtige routes om buitenritten te maken (bossen, militair domein,...).

Als je interesse hebt, of graag wat meer informatie wilt, mag je me altijd een privé berichtje sturen...

Vele groetjes,
Eva

PS: Ik heb enkele maanden geleden (juli 2011) reeds een toffe bijrijdster gevonden die met hart en ziel met m'n paardjes bezig is. Maar aangezien ik 2 Friezen heb, kan er nog altijd iemand anders aan de gezellige bunch toegevoegd worden ;-) Laat maar iets horen!

Deze advertentie is geplaatst op 15-11-2010 en is 336 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Evyke
E-mail: evyke@hotmail.com
Homepage URL: www.HippoCosmos.tk
Woonplaats: HH
Land: België

Mello
       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl