Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: [Enquête] Kwaliteitsbeleving ruwvoer in Nederland

Korte omschrijving:

Jouw mening telt bij dit onderzoek naar de kwaliteit van ruwvoer in Nederland!

Uitgebreide omschrijving:

Als stagiaire van het Paarden Kennis Centrum ben ik op dit moment bezig met een interessant onderzoek naar de kwaliteit van het ruwvoer in Nederland. Veel paardeneigenaren voeren de standaard ruwvoeders, zoals hooi en kuil. Andere paardeneigenaren geven hun voorkeur liever aan voorgefabriceerde ruwvoeders, omdat hier minder risico’s aan verbonden zouden zijn. Het gaat hier om risico’s als botulisme, Jakobskruiskruid, schimmels, enz. Aan de hand van dit onderzoek willen wij graag weten of de paardeneigenaren in Nederland zich werkelijk zorgen maken om het ruwvoer in Nederland en zo ja, waar zij dan bang voor zijn.

Hiervoor hebben wij jouw medewerking nodig als paardenverzorger/-eigenaar. Wij hebben een enquête gemaakt met een aantal vragen waardoor wij meer inzicht willen krijgen in de kwaliteit van het ruwvoer en de wensen/angsten van de paardeneigenaar.

Het invullen van de enquête duurt minder dan 10 minuten. Wij stellen het erg op prijs als je de tijd zou willen nemen om de enquête in te vullen. Bij voorbaat dank!

Link naar de enquête: http://www.surveymonkey.com/s/kwaliteitruwvoer

Monica Esposito
Paarden Kennis Centrum

Deze advertentie is geplaatst op 12-11-2010 en is 546 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Monicaa
E-mail: monica.esposito@wur.nl
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl