Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Aangeboden als bijrijdpaard in Dieren: lieve Arabierenruin

Korte omschrijving:

Lieve, maar vlotte Arabier op leeftijd zoekt een volwassen en ervaren bijrijdster die lekker met hem in het bos wil rijden. Hij staat in Dieren. Ik vraag geen bijdrage in de kosten, wel hulp bij de verzorging (wei uitmesten en in noodgevallen helpen met voeren)

Uitgebreide omschrijving:

Aangeboden als bijrijdpaard - alleen aan serieuze en ervaren volwassenen: mijn lieve Arabierenruin.

Damiro is 19 jaar maar heeft nog steeds erg veel looplust en kan altijd wat extra beweging gebruiken. Hij staat samen met mijn andere pony in een weiland in Dieren, pal aan de bosrand. Er is geen bak, wat betekent dat je voornamelijk in het bos zult rijden; ideaal dus voor een echte recreatieruiter! (Als de bodem droog is, kan ook in het weiland gereden/gelongeerd worden.)

Damiro is, als hij eenmaal is warmgelopen, een echte kilometervreter, die helemaal opleeft als hij met andere paarden samen kan lopen; het zou dan ook fijn zijn (en ik zou het gezellig vinden!) als er zo af en toe eens een gezamenlijke buitenrit kan worden gemaakt.

Ondanks zijn leeftijd, is Damiro soms een echte spring-in-het-veld, die achter elke boom een beer kan zien. Een vaste zit is dan ook vereist Verder zet hij geen stap verkeerd en is heel makkelijk in de omgang.

Omdat Damiro in het verleden verkeerd is gereden, heeft hij een ruiter nodig die geduldig is, goed kan beoordelen of hij correct loopt en die begrijpt dat er niet meer het uiterste van hem kan worden gevraagd. Vanwege zijn grootte en (vroegere) rugproblemen zoek ik iemand die niet zwaarder is dan ca. 63 kg.

Ik hoef geen financiƫle bijdrage, maar heb graag hulp bij de verzorging, zoals het uitmesten van de wei en bijspringen met voeren als ik eens weg moet/wil of ziek ben.

Deze advertentie is geplaatst op 28-10-2010 en is 249 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Veerle
E-mail: veerle.gaspar@gmail.com
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.hoefnatuurlijk.nl